| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Androgena/urođena ćelavost u Društvo forumu; Nisam pronašao ovu temu pa je ja otvaram iz hm......osobnih razloga Dakle dragi moji ćelavi i proćelavi forumaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 399
![]() ![]() | Androgena/urođena ćelavost Nisam pronašao ovu temu pa je ja otvaram iz hm......osobnih razloga ![]() Dakle dragi moji ćelavi i proćelavi forumaši da čujemo što poduzimate ili ne poduzimate po navedenom pitanju i kakvi su rezultati ?
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Androgena/urođena ćelavost nažalost, opet moram reći da si u krivu velika je razlika ukoliko brije glavu netko tko ima kosu od onoga tko je ima samo po rubovima (ona jedina preživi genetiku). to se na kilometre skuži, čak i ako se obriješ sa žiletom. ![]() obrijano tjeme bez kose je glatko na dodir i boje bebine guze dok je obrijano tjeme ispod kojega se krije zdrava kosa - bodljikavo i zatamnjeno (kao brada nakon brijanja) nema tu lijeka
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Androgena/urođena ćelavost primjetio sam da pomalo gubim kosu(genetska predispozicija )meni je to prirodno...neke muškarce zahvaća neke ne...isto kao što je netko viši a netko niži tako netko ima gustu kosu a netko ćelavi i ne podzuimam ništa "protiv" ćelavosti odnosno gubljenja kose jer mi je to prirodni proces i ne zabrinjava me
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Androgena/urođena ćelavost Citat:
![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... | |
| | |
| | #7 (permalink) | ||
![]() ![]() | Re: Androgena/urođena ćelavost Citat:
nema gorega od lika iskompleksiranog i opsjednutog svojom ćelavošću. pomiri se s time i prihvati to kao "dokaz svoje muškosti" ![]() anyway, to te ipak ne bi trebalo spriječavati da ipak nešto poduzmeš dok nije kasno pa da barem malo usporiš cijeli proces. kasnije ti može biti žao, jer povratka nema ![]() Citat:
blago tebi. najljubomorniji sam na te likove koji genetski ne ćelave već sijede. brijem da je komadima to fora (jedan kompić mi je takav i komadi ga opsjedaju) a oni se žale... ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. Zadnji Uredio maxie : 25-04-08 u 15:23. | ||
| | |
| | #8 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Androgena/urođena ćelavost Meni je baš ok vidjeti proćelavog ili prosijedog muškarca koji to dobro nosi ![]() Pogotovo prosjedog ![]() Mrzim kada lik ima 3 dlake na glavi i onda ih mota po onoj glavi u sve moguće savijače, sarme i ostala kosom izvediva jela ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ćelavost ovog tipa je nemoguće zaustaviti, s terapijom si možeš malo pomoći, usporiti, zavarati se, ali najbitnije u svemu tome je pomiriti se s nastalom situacijom i ne izgubiti samopuzdanje zbog gubitka kose. Vidio sma neke ljude koji su u tome otišli u toliko krajnost da su se povukli u sebe, bedirali su se pred curkama, slabo izlazili van, s obzirom koliko ih je zaokupio problem, ako se tako uopće može nazvati. Sada je najlakše obrijati glavu, jer je to opće prihvaćeno i u trendu je, ali tek od prije možda 7-8 godina, prije toga, a da ne govorimo prije 15 godina, nije bilo fora kod nas brijati glavu žiletom i svi su bili puni predrasuda.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Androgena/urođena ćelavost napraviti ništa, s čim imaš, s tim klimaš ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: celavost, gubitak kose, kosa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.

)