Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Androgena/urođena ćelavost u Društvo forumu; Nisam pronašao ovu temu pa je ja otvaram iz hm......osobnih razloga Dakle dragi moji ćelavi i proćelavi forumaš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-04-08, 13:10   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 399
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase
Androgena/urođena ćelavost

Nisam pronašao ovu temu pa je ja otvaram iz
hm......osobnih razloga

Dakle dragi moji ćelavi i proćelavi forumaši da čujemo što poduzimate ili ne poduzimate po navedenom pitanju i kakvi su rezultati ?
ponestalo perja.
maxie je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 13:11   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,689
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: Androgena/urođena ćelavost

pročelavima savjetujem da se obriju na čelavo i neće se vidjeti
neukrotiva_031 je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 14:18   #3 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
pročelavima savjetujem da se obriju na čelavo i neće se vidjeti
nažalost, opet moram reći da si u krivu

velika je razlika ukoliko brije glavu netko tko ima kosu od onoga tko je ima samo po rubovima (ona jedina preživi genetiku). to se na kilometre skuži, čak i ako se obriješ sa žiletom.

obrijano tjeme bez kose je glatko na dodir i boje bebine guze dok je obrijano tjeme ispod kojega se krije zdrava kosa - bodljikavo i zatamnjeno (kao brada nakon brijanja)

nema tu lijeka
ponestalo perja.
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 15:15   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

primjetio sam da pomalo gubim kosu(genetska predispozicija)

meni je to prirodno...neke muškarce zahvaća neke ne...isto kao što je netko viši a netko niži tako netko ima gustu kosu a netko ćelavi

i ne podzuimam ništa "protiv" ćelavosti odnosno gubljenja kose jer mi je to prirodni proces i ne zabrinjava me
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 15:18   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,487
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ja sam isto već dosta kose izgubio (u odnosu koliko sam imao), ali me više zabrinjava to što sam u 29-oj godini života prosijed...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 15:20   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Ja sam isto već dosta kose izgubio (u odnosu koliko sam imao), ali me više zabrinjava to što sam u 29-oj godini života prosijed...
šta se čudiš?takva nam je profesija
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 15:20   #7 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: pajo-patakRi Pogledaj Poruke
primjetio sam da pomalo gubim kosu(genetska predispozicija)

meni je to prirodno...neke muškarce zahvaća neke ne...isto kao što je netko viši a netko niži tako netko ima gustu kosu a netko ćelavi

i ne podzuimam ništa "protiv" ćelavosti odnosno gubljenja kose jer mi je to prirodni proces i ne zabrinjava me
to je pravi stav.
nema gorega od lika iskompleksiranog i opsjednutog svojom ćelavošću. pomiri se s time i prihvati to kao "dokaz svoje muškosti"

anyway, to te ipak ne bi trebalo spriječavati da ipak nešto poduzmeš dok nije kasno pa da barem malo usporiš cijeli proces.
kasnije ti može biti žao, jer povratka nema

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke

blago tebi.
najljubomorniji sam na te likove koji genetski ne ćelave već sijede. brijem da je komadima to fora
(jedan kompić mi je takav i komadi ga opsjedaju)
a oni se žale...
ponestalo perja.

Zadnji Uredio maxie : 25-04-08 u 15:23.
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 15:24   #8 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,016
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Meni je baš ok vidjeti proćelavog ili prosijedog muškarca koji to dobro nosi

Pogotovo prosjedog

Mrzim kada lik ima 3 dlake na glavi i onda ih mota po onoj glavi u sve moguće savijače, sarme i ostala kosom izvediva jela
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 16:39   #9 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Androgena/urođena ćelavost

Ćelavost ovog tipa je nemoguće zaustaviti, s terapijom si možeš malo pomoći, usporiti, zavarati se, ali najbitnije u svemu tome je pomiriti se s nastalom situacijom i ne izgubiti samopuzdanje zbog gubitka kose. Vidio sma neke ljude koji su u tome otišli u toliko krajnost da su se povukli u sebe, bedirali su se pred curkama, slabo izlazili van, s obzirom koliko ih je zaokupio problem, ako se tako uopće može nazvati.

Sada je najlakše obrijati glavu, jer je to opće prihvaćeno i u trendu je, ali tek od prije možda 7-8 godina, prije toga, a da ne govorimo prije 15 godina, nije bilo fora kod nas brijati glavu žiletom i svi su bili puni predrasuda.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 18:13   #10 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

napraviti ništa, s čim imaš, s tim klimaš

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: celavost, gubitak kose, kosa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103