| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Androgena/urođena ćelavost u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Meni je baš ok vidjeti proćelavog ili prosijedog muškarca koji to dobro nosi Pogotovo prosjedog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,405
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Androgena/urođena ćelavost Bila sam ovaj vikend u tim krajevima, ali nisam dugo ostajala... Drugi x se javim ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Androgena/urođena ćelavost Nemam tih problema. Ni da imam, to nebi bio problem... Šta sam sad rekao ...ali... Malo sam posijedio. Ni to mi ne predstavlja nikakav problem. Ono što me smeta je sljedeće: Koja je sad moja boja kose? Šta da odgovorim kad me to neko pita. Ne mogu reći tamno smeđa, kad je 20% sivo. Ne mogu reć ni da sam sijed, kad ima još one originalne boje ![]() Primjeti se naravno da se primjeti. Puno manje bi se vidjelo da sam ćelav ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: celavost, gubitak kose, kosa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:31.