| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Angelina Jolie vs Jessica Alba u Društvo forumu; Zanima me ,baš me zanima dragi forumaši vaše mišljenje.Angelina Jolie ,prema mnogima najljepša žena svijeta ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koja vam je bolja,te s kojom biste najprije poželjeli sex? | |||
| Angelina Jolie | | 20 | 43.48% |
| Jessica Alba | | 26 | 56.52% |
| Glasači: 46. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-06-07 Godina: 22
Poruka: 45
![]() | Angelina Jolie vs Jessica Alba Zanima me ,baš me zanima dragi forumaši vaše mišljenje.Angelina Jolie ,prema mnogima najljepša žena svijeta vs Jessica Alba koj usmatraju jedom od najseksi i najslađih mama u svijetu??? Glasajte... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Angelina Jolie vs Jessica Alba reći ću angelina jolie...vidio sam par slika jessice albe bez šminke,baš i nije nešto!...bilo bi dobro da ima malo veće sise!
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. Zadnji Uredio HPetrovic1989 : 11-07-08 u 22:45. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Angelina Jolie vs Jessica Alba Jessica mi je bila preslatka u seriji Anđeo tame, poslije se ofarbala, jako smršavila i nije više to to. Iako mi je zgodnija u tijelu od Angeline, Angelina je starija, senzualnija i seksepilnija od nje.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: alba, jolie |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:33.