| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Anketa: Spustate li dasku poslije pisanja u Društvo forumu; evo vidio sam temu dizete li dasku, mene zanima spustate li ja sam osobno protiv toga, jer mi moramo dic ... |
| Vidi Rezultate Anketa: spustate li dasku poslije pisanja | |||
| da | | 21 | 38.89% |
| ne | | 33 | 61.11% |
| Glasači: 54. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | evo vidio sam temu dizete li dasku, mene zanima spustate li ja sam osobno protiv toga, jer mi moramo dic dasku,popisat se, spustit dasku i pustit vodu, a one dodju lezerno i popisaju se, cak i sjede ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #6 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anketa: Spustate li dasku poslije pisanja pitanje je dali je dižem prije pišanja
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anketa: Spustate li dasku poslije pisanja Spustam, ali prije pisanja. ![]() Ma meni to (ne)spustanje daske ne predstavlja nikakvi problem, jednostavno je spustim, ne zivciram se oko toga, ma ni ne razmisljam o tome. Pari da imam vrimena razmisljat o daski kad stvarno moram na wc. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: anketa, dasku, pisanja, poslije, spustate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.

...!!!

a je si kralj