| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Anketa: Spustate li dasku poslije pisanja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Outlaw ja sam zavezao dasku spagicom da se nemoram spustat samo potegnem spagicu sve je automatizirano jebena ... |
| Vidi Rezultate Anketa: spustate li dasku poslije pisanja | |||
| da | | 23 | 41.07% |
| ne | | 33 | 58.93% |
| Glasači: 56. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 237
![]() | Re: Anketa: Spustate li dasku poslije pisanja Citat:
![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 98
![]() | Re: Anketa: Spustate li dasku poslije pisanja Kakva daska? O čemu pričamo? Muškarci, trznimo se i napravimo si vlastiti kutak u WC-u. Ne dajmo da nas ugnjetavaju s daskama, uzmimo stvar u svoje ruke! Evo prijedlog.
__________________ Mrzim potpis i zato ga nemam! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 237
![]() | Re: Anketa: Spustate li dasku poslije pisanja da, ja sam negdje vidio u pisoaru nacrtanu muhu, kao da ne fulamo.........gluposti, ja ne fulam, to ja namjerno da se zene ne ulijene ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 312
![]() | Re: Anketa: Spustate li dasku poslije pisanja Nije mi jasno zašto bi spušta dasku?! nema to veze sa zenama i muskarcima-ja ne moran sidit pa je stoga ne moran ni spustat. Ako neko mora sist, neka spusti. A srce ti milo, filozofija velika! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 30
Poruka: 291
![]() | Re: Anketa: Spustate li dasku poslije pisanja ni za zivu glavu!!! ![]()
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Anketa: Spustate li dasku poslije pisanja Kad idem pišat - dižem naravno. Kad se popišam - ne mislim ja na dasku nego jesam li ga dobro otreso. Spustim ali rijetko kad.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Anketa: Spustate li dasku poslije pisanja prije pisanja dignem, a poslije pisanja spustim dasku....stara navika
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anketa: Spustate li dasku poslije pisanja uvijek! navika!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: anketa, dasku, pisanja, poslije, spustate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:36.

samo potegnem spagicu sve je automatizirano

29 49.....