| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Anketa: Spustate li dasku poslije pisanja u Društvo forumu; Ne, al' obavezno obrisem ono sto ispisam okolo...... |
| Vidi Rezultate Anketa: spustate li dasku poslije pisanja | |||
| da | | 23 | 41.07% |
| ne | | 33 | 58.93% |
| Glasači: 56. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 22
Poruka: 155
![]() | Re: Anketa: Spustate li dasku poslije pisanja slažem se ne spuštam ju koj će mi kurac kad znam da cu je kad tad opet orat dignut čisti gubitak vremena
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| b&w fan | Re: Anketa: Spustate li dasku poslije pisanja Citat:
Znanstveno dokazano. ![]()
__________________ I'm not calling for a second chance, I'm screaming at the top of my voice. Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again. | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| b&w fan | Re: Anketa: Spustate li dasku poslije pisanja gledaj nisu to komadi ili sto ja znam ...ali jesu vec nekakve cestice...necu sad tu mudrovat, cita sam o tome na netu i eto.![]()
__________________ I'm not calling for a second chance, I'm screaming at the top of my voice. Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again. |
| | |
![]() |
| Tagovi: anketa, dasku, pisanja, poslije, spustate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:23.

...ali jesu vec nekakve cestice...necu sad tu mudrovat, cita sam o tome na netu i eto.