| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Beyonce vs Shakira-Koja bolje trese guzom ? u Društvo forumu; Što je previše, previše je. Mislim na B. Sve to ok izgleda, ali previše... S je puno ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Beyonce vs Shakira | |||
| Beyonce | | 22 | 31.43% |
| Shakira | | 48 | 68.57% |
| Glasači: 70. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Beyonce vs Shakira-Koja bolje trese guzom ? Što je previše, previše je. Mislim na B. Sve to ok izgleda, ali previše... S je puno bolja.
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Beyonce vs Shakira-Koja bolje trese guzom ? ljudi imam prijedlog:neka one organiziraju freestyle na trgu bana jelacica iskljucivo za forumase cp-a pa cemo mi odredit koja je bolja a ne se tu j**** s anketama ![]()
__________________ Outlaw stize sonjo moja! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Beyonce vs Shakira-Koja bolje trese guzom ? ja sam za!!
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| charolastra | Re: Beyonce vs Shakira-Koja bolje trese guzom ? Shakira koliko se sjećam
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: beyonce, bolje, guzom, shakirakoja, trese |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:14.

a ne se tu j**** s anketama 
Nema veze...