Da...
Ja sam mog frenda još i zajebavao...![]()
![]()
U čemu je problem? Bio sam prije nego su se upoznali, znači nisam mogao znat da će bit oni skupa... A opet, bolje da sazna od mene nego da mu ona ko zna šta nasere...
Raspravljate o temi Bi li reko frendu da si mu bio sa curom? u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Bi li reko frendu da si mu bio sa curom jednu noć prije nego su se oni upoznali....
Kad sve nade nestanu i mrak te obuzme upali lampu
Da...
Ja sam mog frenda još i zajebavao...![]()
![]()
U čemu je problem? Bio sam prije nego su se upoznali, znači nisam mogao znat da će bit oni skupa... A opet, bolje da sazna od mene nego da mu ona ko zna šta nasere...
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Naravno da bih mu rekao, pa nije još bio sa njom
Just be yourself and if people don't like you fuck them
ne bih mu rekao, naprotiv, jos uvijek bi sevio tu curu dok je ona s njim![]()
pa ne bi ni bio sa frendovom curom, to je za mene zabranjeno voće koje se ne dira
Čeka da razmislim......ne.
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
nije ti bila cura nego ste bili zajeno jednu dvije noći a da to baš nije znalo puno ljudi tj znali se ti i ona![]()
Ako ti je to stvarno blizak frend, trebao bi zbati... uostalom moguće je da mu to kaže i ona...
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."