| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Biti bogat ili imati fenomenalnu zensku? u Društvo forumu; da vas neka visa sila hoce ispunit jednu od ove dvije zelje. Imati brdo love ili imati neku zensku kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-04-07 Godina: 20
Poruka: 74
![]() | Biti bogat ili imati fenomenalnu zensku? da vas neka visa sila hoce ispunit jednu od ove dvije zelje. Imati brdo love ili imati neku zensku kao sto je jessica alba,angelina jolie(ili bilo koju drugu)sta bi odabrali. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | jedna stara pjesma lijepo kaže.... "Pare, pare pokreću svijet Politiku i nogomet Parama ja kupujem sve Jahte, konje, zamkove Al' upamti frajeru Da ti pare ne mogu Kupit' raju iskrenu Para vrti tamo Gdje burgija ne može Parama mogu kupiti sve Političare, novine, sudije Al' upamti frajeru Da ti pare ne mogu Kupit' raju iskrenu Dobre jarane, para kupit' ne može Jarane, para kupit' ne može Dobre jarane, para kupit' ne može Jarane, para kupit' ne može Parama mogu sve Lijepe žene imati Svi oko mene moraju Glavom klimati Al' upamti frajeru Da ti pare ne mogu Kupit raju iskrenu Dobre jarane, para kupit' ne može Jarane, para kupit' ne može Dobre jarane, para kupit' ne može Jarane, para kupit' ne može A kad hladni vjetar dođe U tvoje krajeve I kad ti srce staro Ispune ledenice Pitat' ćeš se zašto Figure šahovske S one druge strane Niko ne miče Dobre jarane, para kupit' ne može Jarane, para kupit' ne može Dobre jarane, para kupit' ne može Jarane, para kupit' ne može"
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Biti bogat ili imati fenomenalnu zensku? Pa trebao si onda drugacije postaviti pitanje, jel bi imali brdo love ili uber dobru trebu koja ce nas voliti zbog nas samih a ne love... ja biram ovo drugo
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Biti bogat ili imati fenomenalnu zensku? Šta vam znači fenomenalna ženska? U kojem smislu?.. pare će vam donijeti jedino sponzoruše, a ne znam po čemu su one to fenomenalne...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Biti bogat ili imati fenomenalnu zensku? Wampice- pravo zboriš (a i nema tih para koji će meni 'vakom dobru žemsku priskrbit' )... Za novce se uvijek nekako snađe, ali bih se bogatsva odrekao zbog 'fantastične' žene (a što ja znam- super zgodna, super dobra narav, super pametna i taman tol'ko 'luda' da izdrži samnom, i obvezatno savršena prda ).
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Biti bogat ili imati fenomenalnu zensku? S svojim blesavim razmišljanjem odabrao bi ženu, a šta ćeš kad sam emotivac ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti, bogat, fenomenalnu, imati, zensku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:38.

)... Za novce se uvijek nekako snađe, ali bih se bogatsva odrekao zbog 'fantastične' žene (a što ja znam- super zgodna, super dobra narav, super pametna i taman tol'ko 'luda' da izdrži samnom, i obvezatno savršena prda
).