Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Bivše cure u Društvo forumu; U kakvim ste odnosima sa bivšim curama? Mislim na one cure koje ste doista voljeli... + moje osobno pitanje; Pretpostavimo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-07-06, 13:09   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 14
elena se izdvaja iz mase
Bivše cure

U kakvim ste odnosima sa bivšim curama?
Mislim na one cure koje ste doista voljeli...

+ moje osobno pitanje;
Pretpostavimo da vam je bivša objektivno prezgodna cura,stvarno ste ju voljeli,al eto niste već godinama skupa.Da li bi zbog toga što je zgodna ikad došli u napast vratiti joj se (ne računam samo usputni sex)Dakle može li se zapaliti između vas stara vatra?
elena je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-06, 14:00   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,344
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Bivše cure

ja mislim da može...pogotovo ako je u pitanju ovo što si ti nabrojala, jedino ako već nemaju nekog u svom životu
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-06, 14:09   #3 (permalink)
Starter

elena se izdvaja iz mase
Bivše cure

Citat:
Pravi autor: Wamp
ja mislim da može...pogotovo ako je u pitanju ovo što si ti nabrojala, jedino ako već nemaju nekog u svom životu
A ako shvatite da nemate više zajedničkih interesa,da je fizička privlačnost i sve ono što ste nekad imali jedino što vas veže,ipak bi bili s njoj?
elena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-06, 14:15   #4 (permalink)
Cobeta

Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

hmmm...pa pretpostavljam da bi muško kao muško nešto pokušalo...nemam pojma...kažem sve ovisi jel ima nekog već s kim je u vezi...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-06, 14:23   #5 (permalink)
Starter

elena se izdvaja iz mase

Citat:
hmmm...pa pretpostavljam da bi muško kao muško nešto pokušalo...nemam pojma...kažem sve ovisi jel ima nekog već s kim je u vezi...
Konkretno,dečko ima djevojku,a bivša pleše oko njega.
elena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-06, 14:30   #6 (permalink)
Cobeta

aaa pa što odmah ne kažeš...pa ja sam nagađala, a stvarno nemam pojma, ne znam šta ovi dečki šute....nisam ja kompetentna
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-06, 14:33   #7 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Evo vam i muškog stava - barem mog; nije mi ni na kraj pameti smatrat se predstavnikom kompletnog muškog roda:

Dakle, da se bivša opet počne muvat oko mene, ja NE ZNAM, ali najiskrenije, ne znam što bih napravio. Nakon svega što se izdogađalo sa nas dvoje, meni još uvijek srce tuče brže kad je vidim, ali opet, znajući cijelu povijest, teško da bih mogao opet nešto s njom, ali opet, da mi se takva mogućnost otvori...

Ukratko - Ovako, sada, hladnokrvno, mislim da od toga ništa ne bi bilo. Ali, ne mogu sa 100% sigurnosti reć da bi tako reagirao da se takva situacija zaista i dogodi...

Doduše, momentalno nemam nikog ozbiljnijeg, pa se baš i ne uklapam u situaciju kakva je ovdje opisana, ali pretpostavljam da bi i tada moj stav bio isti.
Odgovori sa citatom
Star 21-07-06, 14:36   #8 (permalink)
Cobeta

a šta recimo da upoznaš neku u koju se zaljubiš i stvarno ti je stalo do nje...sviđa ti se, privlači te, dobra je prema tebi...i stavio bi to na kocku zbog bivše koja je, ruku na srce zgodna i volio si je ali te zajebala? Pitam ovako bezveze...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-06, 15:14   #9 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa na to pitanje ne mogu odgovorit dok se takva situacija ne dogodi (ako se dogodi).

Zaista je teško pretpostavljat i nagađat o tome... Ako nekog (neku) voliš onda voliš samo nju, a ne neku drugu koju si prije volio - "volio" znači da je više ne voliš, pa onda ljubav prema sadašnjoj voljenoj nije u opasnosti zbog pojave bivše (koju si PRIJE volio ali SADA ne voliš). Ne možeš voljet dvije istovremeno,

Prema tome, ako se i vratiš bivšoj, znači da je nisi prestao voljet odn. znači da ovu sadašnju ne voliš.

Zvuči komplicirano, zato što i jest komplicirano. Ljubav je uvijek komplicirana, a ljubav prema ženama je komplicirana na n-tu potenciju, jer su i žene kao takve komplicirane.

A jebi ga, nitko nije rekao da je život jednostavan, zar ne?
Odgovori sa citatom
Star 21-07-06, 15:16   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-07-06
Godina: 24
Poruka: 4
vgrubis7 se izdvaja iz mase
Wink Re: Bivše cure

Citat:
a šta recimo da upoznaš neku u koju se zaljubiš i stvarno ti je stalo do nje...sviđa ti se, privlači te, dobra je prema tebi...i stavio bi to na kocku zbog bivše koja je, ruku na srce zgodna i volio si je ali te zajebala? Pitam ovako bezveze...

Ako te zajebala jednom opet će
vgrubis7 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bivs e, cure

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Da li ste se ikada potukli zbog cure Kristijan Ljubav, Erotika, Sex 108 01-02-08 11:33

Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114