| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Bivše cure u Društvo forumu; U kakvim ste odnosima sa bivšim curama? Mislim na one cure koje ste doista voljeli... + moje osobno pitanje; Pretpostavimo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 14
![]() | Bivše cure U kakvim ste odnosima sa bivšim curama? Mislim na one cure koje ste doista voljeli... + moje osobno pitanje; Pretpostavimo da vam je bivša objektivno prezgodna cura,stvarno ste ju voljeli,al eto niste već godinama skupa.Da li bi zbog toga što je zgodna ikad došli u napast vratiti joj se (ne računam samo usputni sex)Dakle može li se zapaliti između vas stara vatra? |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Bivše cure Citat:
![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() | Re: Bivše cure Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bivše cure Evo vam i muškog stava - barem mog; nije mi ni na kraj pameti smatrat se predstavnikom kompletnog muškog roda: Dakle, da se bivša opet počne muvat oko mene, ja NE ZNAM, ali najiskrenije, ne znam što bih napravio. Nakon svega što se izdogađalo sa nas dvoje, meni još uvijek srce tuče brže kad je vidim, ali opet, znajući cijelu povijest, teško da bih mogao opet nešto s njom, ali opet, da mi se takva mogućnost otvori... Ukratko - Ovako, sada, hladnokrvno, mislim da od toga ništa ne bi bilo. Ali, ne mogu sa 100% sigurnosti reć da bi tako reagirao da se takva situacija zaista i dogodi... Doduše, momentalno nemam nikog ozbiljnijeg, pa se baš i ne uklapam u situaciju kakva je ovdje opisana, ali pretpostavljam da bi i tada moj stav bio isti.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bivše cure a šta recimo da upoznaš neku u koju se zaljubiš i stvarno ti je stalo do nje...sviđa ti se, privlači te, dobra je prema tebi...i stavio bi to na kocku zbog bivše koja je, ruku na srce zgodna i volio si je ali te zajebala? Pitam ovako bezveze... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bivše cure Pa na to pitanje ne mogu odgovorit dok se takva situacija ne dogodi (ako se dogodi). Zaista je teško pretpostavljat i nagađat o tome... Ako nekog (neku) voliš onda voliš samo nju, a ne neku drugu koju si prije volio - "volio" znači da je više ne voliš, pa onda ljubav prema sadašnjoj voljenoj nije u opasnosti zbog pojave bivše (koju si PRIJE volio ali SADA ne voliš). Ne možeš voljet dvije istovremeno, Prema tome, ako se i vratiš bivšoj, znači da je nisi prestao voljet odn. znači da ovu sadašnju ne voliš. Zvuči komplicirano, zato što i jest komplicirano. Ljubav je uvijek komplicirana, a ljubav prema ženama je komplicirana na n-tu potenciju, jer su i žene kao takve komplicirane. A jebi ga, nitko nije rekao da je život jednostavan, zar ne?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-07-06 Lokacija: Dalmacije Godina: 24
Poruka: 4
![]() | Citat:
Ako te zajebala jednom opet će | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs e, cure |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Da li ste se ikada potukli zbog cure | Kristijan | Ljubav, Erotika, Sex | 108 | 01-02-08 11:33 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.