| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Black or Asian? u Društvo forumu; Dakle, momčine, koje su vam jebozovnije? Dali bi radije opalili neku zgodnu, skladno građenu crnkinju (Halle ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Black or Asian | |||
| Crnkinja | | 50 | 34.97% |
| Azijka | | 44 | 30.77% |
| svejedno, bitno mi je da jebem egzotiku | | 49 | 34.27% |
| Glasači: 143. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Black or Asian? Dakle, momčine, koje su vam jebozovnije? Dali bi radije opalili neku zgodnu, skladno građenu crnkinju (Halle Berry tip) ili možda neku zgodnu, skladno građenu Azijku (Gong Li tip)? Naravno, znate da ja uvijek inzistiram na obrazloženju, pa pokušajte obrazložit vaš seksualni izbor. I glasajte u priloženoj anketi... P.S. osobito bi me razveselilo da se anketi (i raspravi) pridruže i dame. Da, da... svi mi znamo da vi čitate "Muški kutak" ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Black or Asian? Zašto? Citat:
![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Black or Asian? Big Brother: "Objasni zašto!!" Slay: "Neznam, nekako mi jebozovno djeluju..rasne su i guzate i sve, imaju dobre čvalje za pušit "
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Offline | Re: Black or Asian? Svejedno bi mi bilo ako bi bile skladno građene, i jednih i drugih ima jako dobrih pa se nebi mogao odlučiti samo za jedan tip ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Black or Asian? A jebemumater! Nisam smio u anketi ponudit treću alternativnu, nego samo stavit crnkinje i azijke. ![]() Sad će svi glasat sa treću opciju, jer im se automatski digne čuna kad sebe zamisle sa oba primjerka u krevetu. Evo ja ću se izjasnit - draže su mi Azijke. Iako mi je Halle Berry vrh vrhova što se tiče ženske ljepote, ona je iznimka koja potvrđuje pravilo. Načelno su mi jebozovnije Azijke, zato što više volim tip sitnije a skladno građene žene ("džepno izdanje" a zgodne Azijke su upravo takve) nego guzate sisate sa ogromnim ustima (a većina zgodnih crnkinja je takva). Eto. Moj glas ide za kosooke... mmmmm, mljac mljac ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: asian, azijatkinje, black, crnkinje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:32.

"