Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Black or Asian? u Društvo forumu; Dakle, momčine, koje su vam jebozovnije? Dali bi radije opalili neku zgodnu, skladno građenu crnkinju (Halle ...

Vidi Rezultate Anketa: Black or Asian
Crnkinja 50 34.97%
Azijka 44 30.77%
svejedno, bitno mi je da jebem egzotiku 49 34.27%
Glasači: 143. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-10-06, 14:40   #1 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,221
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Black or Asian?

Dakle, momčine, koje su vam jebozovnije?

Dali bi radije opalili neku zgodnu, skladno građenu crnkinju (Halle Berry tip) ili možda neku zgodnu, skladno građenu Azijku (Gong Li tip)?

Naravno, znate da ja uvijek inzistiram na obrazloženju, pa pokušajte obrazložit vaš seksualni izbor.

I glasajte u priloženoj anketi...

P.S. osobito bi me razveselilo da se anketi (i raspravi) pridruže i dame. Da, da... svi mi znamo da vi čitate "Muški kutak"

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 14:47   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,471
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Black or Asian?

čokolada..

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 14:52   #3 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
čokolada..
Zašto?

Citat:
Pravi autor: damfisk
Naravno, znate da ja uvijek inzistiram na obrazloženju, pa pokušajte obrazložit vaš seksualni izbor.

damfisk je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 14:59   #4 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,471
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Big Brother: "Objasni zašto!!"
Slay: "Neznam, nekako mi jebozovno djeluju..rasne su i guzate i sve, imaju dobre čvalje za pušit "

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 15:01   #5 (permalink)
women loving misogynist

Ha ha ha ha ha...

Dobar!!

Uredno obrazloženje...

damfisk je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 15:06   #6 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

svejedno
obrazlozenje: "bitno da jebem egzotiku"

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 15:26   #7 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Svejedno bi mi bilo ako bi bile skladno građene, i jednih i drugih ima jako dobrih pa se nebi mogao odlučiti samo za jedan tip

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 15:51   #8 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,665
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ovo je fakat teško za odlučiti, majke mi, crnkinje toliko volim, a azijatkinje isto toliko, ne mogu se odlučiti stvarno, jebene su mi sve, zato ću staviti egzotika
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 15:58   #9 (permalink)
women loving misogynist

A jebemumater! Nisam smio u anketi ponudit treću alternativnu, nego samo stavit crnkinje i azijke.

Sad će svi glasat sa treću opciju, jer im se automatski digne čuna kad sebe zamisle sa oba primjerka u krevetu.

Evo ja ću se izjasnit - draže su mi Azijke. Iako mi je Halle Berry vrh vrhova što se tiče ženske ljepote, ona je iznimka koja potvrđuje pravilo. Načelno su mi jebozovnije Azijke, zato što više volim tip sitnije a skladno građene žene ("džepno izdanje" a zgodne Azijke su upravo takve) nego guzate sisate sa ogromnim ustima (a većina zgodnih crnkinja je takva).

Eto. Moj glas ide za kosooke... mmmmm, mljac mljac

damfisk je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 16:49   #10 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

crnkinje su mi u tijelu zgodnije sto puta, ali mi se kod njih ne sviđaju ona predebela usta, i široki nosevi...dok su mi Azijatkinje preravne.... ali zato slatke u faci..
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: asian, azijatkinje, black, crnkinje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111