Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Black or Asian? u Društvo forumu; crnkinje i crnci su bolji, zgodniji, ljepši... gle samo ovaj primjer......mmmmmm...

Vidi Rezultate Anketa: Black or Asian
Crnkinja 50 34.72%
Azijka 44 30.56%
svejedno, bitno mi je da jebem egzotiku 50 34.72%
Glasači: 144. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-10-06, 17:11   #11 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,511
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti
Re: Black or Asian?

crnkinje i crnci su bolji, zgodniji, ljepši...

gle samo ovaj primjer......mmmmmm
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg EquilibriumStill0013-TayeDiggs-Brandt.jpg (266.6 KB, 18 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 17:19   #12 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,331
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

a dobro sad... ako me pitaš za muške onda ipak crnci
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 17:42   #13 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Kao prvo Damfisk- čudno mi je da ti koji "ne voliš miješanje" otvaraš ovakvu temu

Kao drugo Wamp- već sam pomislila da imaš neke skrivene sklonosti

Kao treće Eowyn- više voli crnce...što zbog građe tijela, što zbog znatiželje....jer voljela bih se uvjeriti je li ono o njihovoj veličini istina ili laž
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 18:39   #14 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

ideeees, eow mislis da bi te crnac bolje zadovoljio nego bijelac??
ja uglavnom preferiram cokoladu zbog dobrih guza i sisa, al zna se nac dobra azijka koja nije ravna kao daska..dakle crnkinjice
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 18:59   #15 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,759
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Glasam za crnkinje ! Guza i čube
Naravno,govorim o mulatkinjama,ne volim one iz Afrike...one kaj se ne vide u mraku

Azijatkinje su mi nekak anoreksične...općenito govoreći.

Halle Barry

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 19:14   #16 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

evo za one koji vole ""crnkinje""
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg fbw.jpg (4.2 KB, 128 pogleda)
Tip Fajla: jpg nigger.jpg (7.7 KB, 19 pogleda)
Tip Fajla: jpg fat20sow20eating20kfc.jpg (46.8 KB, 13 pogleda)

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 19:16   #17 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

hahahahaha
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 19:23   #18 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,759
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Znao sam da će biti bisera koji će izvući ekstreme na vidjelo

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 19:27   #19 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,399
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

ja bi crnca... zna se!
a žene su lijepše azijatke!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 20:02   #20 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Znao sam da će biti bisera koji će izvući ekstreme na vidjelo
sta fali biserima
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg pearl_display.jpg (57.0 KB, 16 pogleda)

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: asian, azijatkinje, black, crnkinje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114