| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Bojana Gregorić ili Tatjana jurić u Društvo forumu; Dobro pitanje, ali Tatjanu definitivno. Puno je bolja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: JADERA
Poruka: 146
![]() | Re: Bojana Gregorić ili Tatjana jurić pa dosta je izjednačena borba,al nekako tatjanu mos viiti na tvu skoro svaki dan a bojane opce skoro da i nema, pa sam vise upoznat s ljepotama tajci pa dajem njoj stafetu ,iako vrlo lako moguce i situacjon drugi da je sto rekoh ova vise n aTV.
__________________ svi smo mi bore lee |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Bojana Gregorić ili Tatjana jurić apsolutno nebitno....bilo koju al ak bas moram birat, onda mrvicu prednosti dajem Tatjani.....mlađa je![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojana Gregorić ili Tatjana jurić tajci,naravno!!
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bojana, gregoric, juric, tatjana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.

al ak bas moram birat, onda mrvicu prednosti dajem Tatjani.....mlađa je

dobra