| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Bosanske plesacice u Društvo forumu; Melem za oci,treba pogledat sve,a i jos... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-10-06 Godina: 24
Poruka: 138
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske plesacice Ne znam hoće li ova tema ostati ovdje, a kako je trenutno tu i kako se traže slike evo moj doprinos.Ovo su cure uglavnom iz Bosne ali nađe se i pokoja iz Srbije. Slike su iz jednog kafića u istočnoj Slavoniji u kojem plešu gotovo svaki vikend... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske plesacice Citat:
Vase zelje su uslisene. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,928
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ovo nisu bosanke nego srpkinje iz jednog beogradskog kluba za unajmljivanje plesačica, strptizeta ili što već......imaju izbor negdje oko 50 curki...po željama... ....a i za curke dečkiće...![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Bosanske plesacice Citat:
Mislim da bi mnogi htjeli da znaju ime i mjesto tog dobrog caffea? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, plesacice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:35.

jedino da se premjesti u muški kutak