| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi branite li svojim curama da idu van bez vas u Društvo forumu; eto,zanima me jel vi svojim curama zabranjujete da bez vas idu van? i zanima me dal vama smeta da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | branite li svojim curama da idu van bez vas eto,zanima me jel vi svojim curama zabranjujete da bez vas idu van? i zanima me dal vama smeta da vaša cura dok je s vama vani i još par ljudi,pleše s svojim legicama? za mene je to tako glupo kad neko zabranje da cura izađe van...ne kontam kako neki muški mogu svoje cure držati kao da su u kavezu.. i ne kontam zašto nekim muškima smeta ako im cura pleše vani... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: branite li svojim curama da idu van bez vas nikad nisan branija niti se protivija tome... to je nusprodukt ljubomore, a ona proizlazi iz nepovjerenja... tako da ako je takva situacija oboje se moraju zamisliti nad vezom...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 23
Poruka: 268
![]() | Re: branite li svojim curama da idu van bez vas nemam joj sta braniti niti da izlazi s frendicama niti da s njima plese. uostalom znam i ja bez nje izaci. dobro je sahabata rekao to je problem ljubomore i nepovjerenja
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba |
| | |
| | #4 (permalink) |
| 4nick8or | Re: branite li svojim curama da idu van bez vas moja cura često u zadnje vrijeme ide van bez mene, ustvari kad bolje razmislim, u zadnje vrijeme ona stalno ide van bez mene, ![]() , a da ja nju nazovem pa pitam jel mi je još uvijek cura ili ![]() , idem odmah ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: branite li svojim curama da idu van bez vas Citat:
![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: branite li svojim curama da idu van bez vas trenutno nemam kome braniti ali prije kad sam izlazio obavezno sam vezao curu za radijator mislim nije ona ni htjela ići van, bila je vezana za kuću ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: branite li svojim curama da idu van bez vas ne branim, niti to meni netko brani i kad decko ide s braticem van, ja uglavnom ne idem ako moje drustvo ne ide, koji cu im vrag visiti za vratom kad smo cesce isli van (ebga, stari se ) uglavnom smo bili svako sa svojim drustvom, ja sam s kokosima plesala, a on se zabavljao sa svojim drustvom... il je krmio na stolici ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: branite li svojim curama da idu van bez vas Nikad nisam branio al nije joj nikad tako nešto ni palo napamet ![]() Ja sam joj i sunce i mjesec ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:08.

i kad decko ide s braticem van, ja uglavnom ne idem ako moje drustvo ne ide, koji cu im vrag visiti za vratom
) uglavnom smo bili svako sa svojim drustvom, ja sam s kokosima plesala, a on se zabavljao sa svojim drustvom... il je krmio na stolici