Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Brijanje upitnik u Društvo forumu; Koliko god mi ono bilo mrsko, jebiga, mora se. E sad, the pitanje: Sta sve koristite za brijanje? Jeste zadovoljni? ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-08-06, 22:14   #1 (permalink)
FPS excellence

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,811
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Brijanje upitnik

Koliko god mi ono bilo mrsko, jebiga, mora se.

E sad, the pitanje: Sta sve koristite za brijanje? Jeste zadovoljni?

Ja: Gillette M3 power, Nivea sensitivity balsam.
Odgovori sa citatom
Star 30-08-06, 22:23   #2 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,850
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Brijanje upitnik

Gilette Mach 3
pjena za brijanje - koja je najjeftinija u DM-u
afterševe - koji kupim (odn. koji mi kupe), momentalno je to I-Touch balzam, prije toga je sam koristio Nivea balzam, prije toga neki Axe afershave, prije toga...

Srećom, meni paše bilo šta...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-08-06, 22:30   #3 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,359
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

mach 3 s britvicama od m3 turbo
pjena-obična gillete
aftershave-uvijek se mijenjaju,trenutno neki nivea balsam
Odgovori sa citatom
Star 30-08-06, 22:33   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Ma bilo šta, bitno da obrije... mada se preko ljeta i nisam baš brijo često obrasto

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-08-06, 22:39   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,318
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Imam uzasno osjetljivu kozu, a tako jaku bradu da kada se brijem uvijek se moram brijati dva puta.
Najcesce koristim biceve za jednokratnu upotrebu, ali po mogucnosti sa tri ostrice!!!
Gillete gel za brijanje (sensitive naravno), i Nivea losion (balsam, sensitive takodjer). Kada stavim after shave, to je smrt, sav se odmah ospem, ne povuce se za dva dana!!! Ukratko, uzas!!!

Zadnji Uredio trandzo : 30-08-06 u 22:42.
trandzo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-06, 22:41   #6 (permalink)
FPS excellence

Datum registracije: 05-11-05
Poruka: 4,811
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: Gogy
Ma bilo šta, bitno da obrije... mada se preko ljeta i nisam baš brijo često obrasto
Ja isto digod zapustim, jebiga..

Btw, zaboravio san pjenu spomenit, to uzmem koja mi lipse izgleda...
Odgovori sa citatom
Star 30-08-06, 23:14   #7 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,928
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Brijem se dva puta dnevno.
Mah mi je preskup, a preferiram gel umjesto obične pjene, jer manje iritira kožu.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-06, 23:21   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
Pravi autor: Maslow
Brijem se dva puta dnevno.
Ja bi poludio

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-06, 23:29   #9 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,928
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ma to ti postane rutinska operacija, kao brisanje tura poslije sranja.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-06, 23:31   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brijanje, upitnik

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108