| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Brijanje upitnik u Društvo forumu; Koliko god mi ono bilo mrsko, jebiga, mora se. E sad, the pitanje: Sta sve koristite za brijanje? Jeste zadovoljni? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brijanje upitnik Gilette Mach 3 pjena za brijanje - koja je najjeftinija u DM-u afterševe - koji kupim (odn. koji mi kupe), momentalno je to I-Touch balzam, prije toga je sam koristio Nivea balzam, prije toga neki Axe afershave, prije toga... Srećom, meni paše bilo šta...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Brijanje upitnik Ma bilo šta, bitno da obrije... mada se preko ljeta i nisam baš brijo često obrasto ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brijanje upitnik Imam uzasno osjetljivu kozu, a tako jaku bradu da kada se brijem uvijek se moram brijati dva puta. Najcesce koristim biceve za jednokratnu upotrebu, ali po mogucnosti sa tri ostrice!!! Gillete gel za brijanje (sensitive naravno), i Nivea losion (balsam, sensitive takodjer). Kada stavim after shave, to je smrt, sav se odmah ospem, ne povuce se za dva dana!!! Ukratko, uzas!!!
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. Zadnji Uredio trandzo : 30-08-06 u 22:42. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| FPS excellence | Re: Brijanje upitnik Citat:
Ja isto digod zapustim, jebiga..![]() Btw, zaboravio san pjenu spomenit, to uzmem koja mi lipse izgleda...![]()
__________________ Oh what a thrill... | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Brijanje upitnik Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Brijanje upitnik ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: brijanje, upitnik |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:22.