| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Broj cipela vs. veličina penisa u Društvo forumu; misterija konačno rješena i napokon dokazana veza hehe meni je točno izračunato neko vrijeme činio mi se manjim ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Broj cipela vs. veličina penisa misterija konačno rješena i napokon dokazana veza hehe meni je točno izračunato ![]() neko vrijeme činio mi se manjim ali to je zbog veličina stomaka pa ga nisam mogao vidjeti u punom sjaju i veličini ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Broj cipela vs. veličina penisa Sva sreća pa tamo u Cp spomenaru je svaki forumaš naveo koji broj cipela nosi ![]() Recimo... Ševa nosi broj 44-45 ![]() A ti FBS broj 44 i tako...
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Broj cipela vs. veličina penisa Pa svi pričaju da crnci imaju veče klebe... Možda imaju i ogromna stopala, to nitko ne spominje ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj cipela vs. veličina penisa Citat:
![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj cipela vs. veličina penisa Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 09-01-08 u 12:38. | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:50.

mala govori a vidis ti kolike su ti noge...e