| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Broj cipela vs. veličina penisa u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina govoriti o cm kod muških ili kritizirati način vožnje Rađe vrijeđaj i sa IQem, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj cipela vs. veličina penisa Citat:
![]() | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Broj cipela vs. veličina penisa mislim da bi mogla vrjedit za ove manje.. normalne brojeve... ![]() al od 44 nadalje sumnjam.. čisto sumnjam!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Broj cipela vs. veličina penisa Cuo sam da se penis moze povecati nekim spravama , tabletama, nekim vezbama kao recimo nošenjem nekih tegova i korišćenjem sprava, možeš da postigneš da ti bude kao kod crnaca - ali ne po dužini, nego po boji. Neko kaze da ga treba staviti u crevce od usisavaca pa jos ako je usisavac 2000W usisavaj ga svakodnevno. opet neki čiča ga je vezao kanapom za ciglu i onda je baci preko kapije, te je postepeno povećavao visinu preko koje je bacao ciglu, počni sa kapijom, a završi sa višespratnicom. Ili da ga okines dobro maljem i to mesto zaljevaj gustim sokom od jagode takode je mozda dobra metoda. Po nekoj engleskoj statistiki poprečna veličina muškog uda iznosi 15,5 cm,a vrednosti su se kretale od 9-24 cm,a to da su crnci najbolje obdareni je samo mit i nikako istina kako piše u nekom priručniku(nije iz iskustva molim). Upravo romi prednjace sa velicinom uda od 18,12 belci sa cc 16,23cm, crnci su drugi sa 15,25 cm,Španci 14,75 cm itd, neke je dragi Bog baš lepo obdario,ali zato ni ovi malo manje obdareni ne treba da bace pušku u kukuruz , jer i tehnika nešto znači. moja metoda povecanja penisa je u sto cescem sexu jer kurac je misić i sto ga cesce vezbas to ce da bude veci i deblji kao i svaki drugi misić tela |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj cipela vs. veličina penisa a meni noga 46-47 ![]() ![]() ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:33.

govoriti o cm kod muških ili kritizirati način vožnje

Ovo je stvarno za crnce hehe , ali mislim da to nema veze sa veličinom.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.