| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Broj cipela vs. veličina penisa u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: carllito tebe kad bi streljali ti bi osta na nogama liva je noga, za onu desno ljudi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj cipela vs. veličina penisa liva je noga, za onu desno ljudi samo misle da je noga ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Broj cipela vs. veličina penisa mi o velicini burgije a ja se ložim na velike sise u zena, to me jako uzbuduje palim se do nesvjesti sto vece to bolje, volem da ih gladim mazim sisam i na njih svrsavam volim kada se suprostavljaju grafitaciji i kada su slobodne pa se njisu i kad su pune mleka onda ih sisam kradem deci od usta, jel i vi volete velike ili kako kazu male sise su "bajt sise" |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | mi o velicini a niko nista da kaze o dubini , znate li ljudi da najplice imaju indonezanke zato se ne vole da praše sa ostali deo sveta mnogo ih bole odnos sa muskarcem koji ima dobru burgiju, mozda ce to i da se promeni s obzirom da mornari mnogo vole tamo da se zabave pa ce generacijama da se to generise i produbi ice to sa majke na kcerku u genetskom kodu, majka priroda ce im da pomogne, a najdublje imaju ruskinje mozes da guras sta oš a ne možeš do kraja da dođeš, sve bezdan i praznina. guraj guraj kuću neš sagradit jer do temelja ne dolaziš ako ste vec sa ruskinjom i zanima vas ovo sto sam napisao obavezno uzmite ovaj proizvod http://www.sextoyparty.com/orsexlifi.html ja sam za prvu ruku uzeo rudarsku kacigu sa svetiljkom isto može da posluži i svejedno budite oprezni upotrebite čulo mirisa i okusa a nije naodmet i čulo sluha svašta vas tamo može iznenaditi Zadnji Uredio fat_boy_slim : 31-01-08 u 08:21. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Broj cipela vs. veličina penisa vidiš da ga ima u prodaji nije zajebancija, tehnologija napreduje kako napreduje i ljudska mašta jednostavno ljudi moraju da idu u korak ljudskim umom dok su se pisali romani o istraživanju svemira nije bilo letelica a danas vidi idu u nebo , cigani putuje u nebo i bez toga, pa onda za istraživanje novih mračnih dubina to nam je potrebno verovatno se nitko od vas ne seća kako je bilo tamo unutra pa bi hteli da se vrate u te dane da vide od kuda su došli e tu tehnologija stupa na scenu ima da vas pošalju u rodno mesto bar na tren. nego oš da ti šaban nabavi ono svetlo po povoljnoj ceni ono oral sex head light kod mene ima rasprodaja po 10$? |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Broj cipela vs. veličina penisa Citat:
al naš dragi šabane,sad su euri u igri![]() a kakva to šuma mora biti da bi morao kupiti -head light-?!?! ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:56.

T1950
al naš dragi šabane,sad su euri u igri