| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Broj cipela vs. veličina penisa u Društvo forumu; sve devize šaban prima i dinare i marke i dolare i jene sve je u igri. bitno da se para ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Broj cipela vs. veličina penisa sve devize šaban prima i dinare i marke i dolare i jene sve je u igri. bitno da se para vrti ali nije to svetlo za šumu gustu, kroz šumu šabanova burgija silovito kroči i ruši sve pred sobom nego to ti je za one što bi hteli malo pobliže da ispitaju problem da vide od kuda su izašli i za one koji nisu nikad imali p***u na glavi one znas sa rezom onim neznam kako se zove kraljev ili carev tako nekako, ma toga nema kod nas pa nepoznam bas, e i za njih da vide. davno sam video na mobitelu kod jednog drugara neki čova gura glavu obrijanu unutra rekoh sebi vidiš ljudske znatiželje. nego zna li neko taj filmić gde bi se mogao nabaviti išao bi uz reklamu sa onim svetlom |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 452
![]() ![]() ![]() | Re: Broj cipela vs. veličina penisa Ja iman broj 47 pitajte X-a ako mi ne virujete ![]() ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Broj cipela vs. veličina penisa namažeš kitu sa soli i daš kozi da sisa i tako svaki dan ujutro i naveče pa če da ti kita bude veeeeliiiika i isisana. Obostrano zadovoljstvo i tebi i kozi. ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Broj cipela vs. veličina penisa otkrio sam da veličina našeg kurcha ovisi o još jednoj stavki, pa ovako možda sa cipelama nema toliko veze ali veličina vam ovisi i o onoj zelenoj crtici ispod avatara, svaka kockica je 5 cm a ona svetlije zelena je povećanje uda u erekciji. Znači moj je normalno velik 25cm i kad se digne 30cm. Pa da vas vidim frajeri sada, aha to te ja pitam ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.

do kad to cudo raste