uh, ja ih šaltam samo tako![]()
Raspravljate o temi Brzina promjena tv programa sa daljinskim u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Koliko brzo izlistate tv programe kad nema ništa na TV-u (a to je često ). I koliko se zadržavate na ...
Kad sve nade nestanu i mrak te obuzme upali lampu
uh, ja ih šaltam samo tako![]()
Tek toliko koliko je mozgu potrebno da ni na tom programu nema ništa zanimljivog. Kad ih odvrtim sve onda počnem iz početka u blesavoj nadi da negdje ipak ima nešto zanimljivo (iako sam u međuvremenu prevrtio i teletekst)...
Sizifov posao...
P.S.
Pitam se da li možeš na nekom od ovih novih (i skupih) programibilnih daljinaca namjestiti da sam prebacuje programe u intervalima od nekih 10-15 sekundi?
To bi spriječilo grč u palcu.
Denny Crane
Neznam i ja se to pitam isto ali zato doma imam starog koji je doktor toga, tak da kad mene uvati grč on se uhvati tog posla
Zadnji Uredio Syar : 14-03-09 u 10:02
koliko brzo? pa ne tako brzo. imam maxtv i u sklopu tog tv izbornik koji pokazuje što se u datom trenutku nalazi na kojem programu. a da to izlistam potrebno je neko vrijeme. ta aplikacija nije baš tako brza tako da to traje..al opet ide brže neg pregledavanje teleteksta.
samo listanje programa isto tako traje. pošto se pritisne željeni program na daljinskom prođe jedno 2-3 sekunde dok se program ne prebaci na teveu.
dakle, maxteve nije za nestrpljive![]()
pa nađe se zanimljivih stvari, al u dvije sekunde koliko nama treba da selektiramo program dogode se i propusti.
Nije da nema dobrih trenutaka na Tv-u
ali sam računao da sam više tražio u zadnje vrijeme šta gledati nego gledao