| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; da imate curu i da vas ona pita " zašto me trebaš " šta bi joj na to pitanje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi joj na to pitanje odgovorili?
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
![]()
__________________ Youll stumble in my footsteps Keep the same appointments I kept If you try walking in my shoes Try walking in my shoes.......... | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? baš je dobra tema! mislim da je neukrotiva mislila nešto u stilu: zašto baš ja, po čemu se razlikujem, koje su moje vrline, što ti pružam.......jelda??? ili sam ja zabrijala?
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? evo ovako.... sad ti imaš dečka i pitaš ga "zašto ti mene trebaš" i sad te jako zanima njegov odgovor a on bubne neku glupost npr.... ne znam kako da objasnim ako kažem svoje mišljenje o tome ljudi bi mogli napisati isto to,zato ću ostati suzdržana neko vrijeme što se tiče mog mišljenja.prvo želim čuti odgovore ![]() neferiti tnx da i to između ostaloga,a i ovo što sam starki rekla...
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Ako me dobro poznaje, ako zna koliko mi znači zbog toga što je i kakva je, znala bi odgovor na to pitanje i bez da me pita. Rekao bih joj ono što ionako sama zna.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? prospero-može ona tebe predobro poznavati,i sve ali ako te ona to u nekom određenom trenutku i zbog nekih određenih razloga odluči pitati ona očekuje i izravan i jasan odgovor... pa me zanima šta bi joj ti točno rekao. zanimaju me svi muški odgovori-nemojte se se sramiti slobodno recite.... a i vi cure recite svoje mišljenje ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? pa vjerojatno bih joj reko da ju trebam zbog toga što je najbolja osoba koju znam, i koju želim znati, i da sam previše sebičan da ju ne bih trebao. svaka veza te promijeni, htjela ti to ili ne. ako te je promijenila u dobrom smislu, tj. napravila te boljom osobom, onda je to jedan razlog. drugi je što zbog svega toga voliš tu osobu, i samim time ju trebaš. eto ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
prospero - ![]()
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 18-04-08 u 10:20. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:41.