| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; da mi kuvaš ručak.......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? rommel-pa žene vole istinu i dobre frajere kojima nije samo pička u interesu. vuxs-heheh ona je tvoja medicinska pomoć spaljenoHPetrovic1989- a onda bi ona tebi mogla reći "kuhaj si sam ručak"
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #93 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? neukrotiva gle sad ovu: ti si ljubav mog života,razlog zašto se budim svako jutro jer znam da samo pogled na tebe mi budi nadu u bolji i ljepši život,zato budi mi žena i obećavam ti da ću te čuvati kao kap vode na dlanu........
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Petrovicu-pa to je lijepa rečenica ali samo ako nije pretjerivanje,gluma ili laž... to bi bilo lijepo za čuti da je iskreno.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,660
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
To mi je dragi rekao davno i smatram da je to nešto najljepše što sam ikada čula!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #97 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? ako jesi to je odlično Citat:
-neki muški davaju jako dobre odgovore a neki opet jako loše....sve to ovisi od osobe do osobe
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #98 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Ljigavo mi je jer je pretjerano i zato zvuči lažno....nekada su najjednostavnije stvari u biti-pun pogodak!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #100 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:22.

spaljeno

ako jesi to je odlično

)