| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; Hvala, Nef.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? lijep bi i to odgovor bio vuxs.... treba i moju tipkovnicu očistiti da sam znala da čistiš,poslala bi ti svoju ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #105 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? rekao bih il' me ženi il' tamburu kupi, jer ja u nešto udarati moram! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #107 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,477
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Da bi bila najsretnija kad bi meni moj rekao da me treba zato sto imam puno novaca, veliku kuci, tri terenca i super dobru firmu Blah... Jebiga, nista od toga ![]()
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
![]() Mislim, bed ak me treba zbog toga... ali realno gladajući - kog' briga ![]() Da... ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? ne volim tu neku ovisnost o nekom, zakaj bi me neko trebao, svašta. rađe bi da me ne treba, ali da me svejedno želi. ljubav se ne rađa iz potrebe ili straha, već iz slobode. zaključak : nikad ne bi ni pitala dečka "zašto me trebaš?" mislim da su takva pitanja samo ubijanja u pojam, i pilanje bezveze
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:34.

Hvala, Nef.