| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 ali nebi. kažem ti ja Zasto? Imas ti kuci, tri terenca, firmu i puno novaca? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Zasto? Imas ti kuci, tri terenca, firmu i puno novaca? I jel me trebaš nešto možda? ![]()
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Ne, Dar- mama bi imetak, a da ju Bolek treba zbog toga. Imala bi i imetak i Boleka (u početku zbog imetka), a on bi nakon vrlo kratko ionako shvatio da ju treba zato što je jedna, jedinsvena i neponovljiva (tj. kako Bog zapovijeda). I svi bi sretno živjeli do kraja... Je l' tako Mamo? ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #125 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Ma necu vise nista reci osim ovog da vise nista necu reci. Ma sve smo mi zene kurve lazljive, sponze, naivne, loše drkamo kiflu, pljugamo tak-tak, a da bi jebao moras kupiti dijamant ili ubaciti kovanicu pa biraj bolest, super smo kad smo cure, a kad nas ozenis postajemo gore od gargamela samo je on ljepši, loše kuhamo pa nas još optuze da i trujemo muzeve, uzmemo im sve pare jer smo ljene i nesposobne do bola za ista uciniti od svog mizernog zivota samo znamo trositi na cipelice sa sto vecom petom jer ne vidimo nikakav viši cilj u životu od 13 cm pete na crnoj Versace stikli koju ce, naravno, muz platiti, a onda ces mu ju zabiti u oko i pobjeci njegovim autom i pritom zgaziti njegovu mladu ljubavnicu koju ima jer mu je zena toliko grda da joj ni onaj botoks koji je, naravno, on platio ne moze pomoci. Happy End. Za zenu, naravno. Ne, Dar, ja svog Boleka ne bi mjenjala za nikakve terence, jer terenac me ne može zagrliti tako kao on, poljubiti i spavati pokraj mene, imati strpljenja za sve moje hirove i ljubomorne pms ispade. I da me moj decko pita zasto ga trebam rekla bi mu: "Da mi donosis srecu. Daj da te nosim sa sobom po svuda."
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #126 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Pa u tome je stvar, ti pitaš pitanje na koje već očekuješ odgovor jednak onome kojega si sama odgovorila/smislila ili bolje od toga. To je jednostavno pitanje koje iziskuje upotrebu bullshit generatora u ljudskom mozgu, tipa ovo: Citat:
![]() | |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? pa i ja mislim da bi ona to popušila kao što i večina cura pada na takve riječi.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #128 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? I da se nadopunim, da nebi bilo nerazumijevanja, sam princip bullshit generatora nije laganje. Tu nema laganja. Jednostavno kada ti netko kaže reci 5 pridjeva sa kojim bi opisala svog dragog, u sekundu izvučeš svih 5, ne? Tako je i tu, svaki pridjev se uistinu odnosi na tebe, a pomoću bullshit generatora generiraš rečenicu koja ima smisla, ali ne znači ništa ![]() |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? ali i ima istine u nečijim riječima neki stavrno iskreno kažu ali se osječaji ne mogu tako dobro opisati kako se to može osjetiti. a neki muljaju samo tako kako bi pridobili partnera
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #130 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Pa kažem, svaki pridjev se uistinu odnosi na tebe, a opet kako kažeš ima nekih koji stvarno lažu da pridobiju partnera, a oni koji to stvarno misle se znaju izraziti, oni koji se neznaju (kao ja) koriste bullshit generator ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:41.