| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; takvo glupo pitanje nikad ne bih pitala. ako mi dečko svojim ponašanjem i inače ne daje do znanja zaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? takvo glupo pitanje nikad ne bih pitala. ako mi dečko svojim ponašanjem i inače ne daje do znanja zašt me treba,što bih onda dobila njegovim odgovorom? ne bi mi ni kratko bio dečko netko za kog ne znam što ću mu |
| | |
| | #132 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? heheh bullshit generator,di si to iskopo ![]() -ne vrijeđaj mi pitanje ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #135 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
oky evo sad ću
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #136 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Jel ovo pitanje ono kao u stilu: "Nemoj me jebat mogu ti trebat" ili...?
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? nije, nego reci mi što gradiš, reći ću koji cement trebaš! ![]() Pogledaj kako drhtim kada gledam te I kao da si posljednja na svijetu nedam te Pogledaj moje oči, sve ti govore Kada te nema uvijek pomislim na najgore I telo drži se, i ruke znoje se Al’ ustvari znam da voliš me Trebaš mi, trebaš mi Ni sunce zemlji kao ti meni, meni I hajde dođi pa me uveri ,uveri Da sumnje ne bude u meni Trebaš mi, trebaš mi Ni sunce zemlji, kao ti meni I hajde dođi, pa me uveri, uveri Da sumnje ne bude u meni Trebaš mi, trebaš mi Zamisli kako mi je kad se probudim, Kako mi srce lupa kad na tebe pomislim I sumnja javi se, sa srcem bori se Al´ustvari znam da voliš me Trebaš mi, trebaš mi Ni sunce zemlji kao ti meni I hajde dođi pa me uveri, uveri Da sumnje ne bude u meni Trebaš mi, trebaš mi Ni sunce zemlji kao ti meni I hajde dođi pa me uveri, uveri Da sumnje ne bude u meni Trebaš mi, trebaš mi
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 25-04-08 u 11:46. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.