| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; hm..a eko bi joj ž -jedan zivot malo je da se srce napije ,zeljno tvoje ljubavi dva zivota treba mi... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #144 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? a da cura ima dechka kaj bi one rekle zake me imash a?
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #146 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? pa i teta iz vrticha,teta s kioska je super..ha??
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #147 (permalink) |
| fear of the dark | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? a ona tebi "ali ljubavi ja nemam novaca za kebab,dal me još uvijek trebaš"
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:16.