| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 cura na to "ali imam za kiflu,jel može kifla?!" hahahahaha....kifla....hahaha....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? hahahahaha....kifla....hahaha....dok nisam procitao ovo "ZA" koje sam cudnog li slucaja prvi put ispustio, zabrijo sam da se radi o shemale.... sorry....aahhahaha.....eee....jooooj...ahahahaha....to bi bilo super da mu odgovori mala "ali imam kiflu, jel moze kifla".....loooooool....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #152 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #156 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? A jbg,da si negdje na osami s curom di nema ni hrane ni ničega.... i da ti cura izvadi i da kiflu bio bi sretan ko nova godina jel bi te možda baš ta kifla održala na životu.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? "Ako ne znaš nema ti smisla objašnjavati."
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 592
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? "Zašto me trebaš"?! Kakvo je to uopće pitanje? ![]()
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:39.

sorry....aahhahaha.....eee....jooooj...ahahahaha....to bi bilo super da mu odgovori mala "ali imam kiflu, jel moze kifla".....loooooool....