| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Inšpektor Da ti kažem da te volim, da te cjenim i da volim sve tvoje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
Da, imam curu trenutno i baš sam happy ![]() I ona zna zašto ju trebam. Pored onoga za lizanje pičke, diranja sisa itd ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #172 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? znam...al nemogu se zamislit da to govorim...odvalio bi se smijat posle druge rijeci... ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #174 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? naravno da nisam rekao tako nesto ofucano poput onih recenica iz komercijalnih americkih filmova.. malo sam ja orginalniji ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #176 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Treba puno vise da nedostaje od "smisla za humor" da bi to proslo...tj one "izjave ljubavi"....
| | |
| | #177 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Eeeooooo mulice padaju na te spike. Jebate, vi ste one izjave shvatili ozbiljno. Mhm.... "Koliko god na nebu zvijezda ima koliko god Čak Noris pobio ljudi koliko god zrna pijeska na zemlji ima ja te trebam moja najomiljenija." "Koliko god rode usrale dimnjaka koliko god neki srali da jebu ja želim samo tebe - moju omiljenu trebu" Eto par brzopoteznih iz glave nastalih sad. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata Zadnji Uredio MalikTintilinić : 29-05-08 u 22:45. |
| | |
| | #179 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
| | #180 (permalink) | ||
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:42.