Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 hehehe,de jedan primjer tvoje originalnosti cuvat cu to za neki drugi trenutak...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-06-08, 21:14   #181 (permalink)
Bionic Jive

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 7,579
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB
Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili?

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
hehehe,de jedan primjer tvoje originalnosti

cuvat cu to za neki drugi trenutak
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 22:31   #182 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 446
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Citat:
Pravi autor: smooky Pogledaj Poruke
ako me dovoljno pozna to pitanje uopce nece postaviti, iako na prvi mah neznam sta bi joj odgovorio
Ima puno ovakvih sličnih odgovora, ali među prvim postovima piše i da malo zamislite situaciju u kojoj bi vas to pitala: npr.baš zato da čuje šta imate reć. A ako joj onda kažete:kakvo je to glupo pitanje, samo ćete je bacit u depresiju. Ili će se nasmijat, a posli se mislit kako nije dobila nikakav odgovor.
Ili: zamislite da je općenito loše, da ju je nešto jako pogodilo, ili da se s nekim posvađala, da se osjeća glupo/povrijeđeno/bezvrijedno - i dođe i jednostavno vas pita : 'a zašto me ti trebaš? ako netko misli sve najgore o meni, kako to da si ti sa mnom u vezi?'
Ovo dajem kao primjer. Onda sigurno ne bi tila čut: kakvo je to glupo pitanje, dovoljno me dobro poznaš da to i sama možeš zaključit - nekad neke stvari treba i reć. A normalno, meni je najlipše kad muško to kaže i bez povoda, u ovom slučaju pitanja. Kad mu jednostavno fališ, ili kad je možda on loše i samo ti želi reć koliko mu značiš, koliko mu znači to šta si uz njega.

Evo usput: gledala san jučer emisiju 'Prava Diana' o Lady Di, ima neka snimka di ona priča s nekim tipom dok se snima i priča o najosobnijim dijelovima života.
Na dan objave zaruka s princom Charlesom su dali intervju i novinar je njega pita: jeste li zaljubljeni? Ona je pomislila:kakvo je to glupo pitanje! A onda je rekla da se šokirala kad je čula njegov odgovor: 'Jesam. Što god to značilo biti zaljubljen.'
Star 04-06-08, 22:33   #183 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

da me spasish kada nisam siguran..da me pridrzhish kada padnem da mi pruzhish ruku kada sam mrtav pijan..da me umijesh kada sam zmazan..ili oribash ledja..no kuzhite kaje pisac htio rech

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 23:26   #184 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-05-08
Poruka: 9
st2tino se izdvaja iz mase

mene je cura to neki dan pitala i reka sam joj da je treban jer mi je noć slađa i jutro draže kad je ona tu. ostala je paf. valjda ću dobit pusu kad dođe doma jer je sada daleko od mene.
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 23:45   #185 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,322
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: st2tino Pogledaj Poruke
mene je cura to neki dan pitala i reka sam joj da je treban jer mi je noć slađa i jutro draže kad je ona tu. ostala je paf. valjda ću dobit pusu kad dođe doma jer je sada daleko od mene.
slatko
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 07:55   #186 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 446
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
da me umijesh kada sam zmazan..ili oribash ledja

vidiš kako znate...
how kjut
Star 05-06-08, 08:10   #187 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,136
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi joj na to pitanje odgovorili?
odgovorio bi protupitanjem: kog boga vi žene uvijek komplicirate? zašto nemreš šutit malo i uživat a ne analizirat sve odmah u startu...... lijepo bi se okrenio i otišao...
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 08:21   #188 (permalink)
Bionic Jive

DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

dobar
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 08:24   #189 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,136
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

ali to je istina...

mrzim analiziranje i ispitivanje na nekim samim početcima... pusti i suti dok je dobro......
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 08:28   #190 (permalink)
Bionic Jive

"Just close your eyes, open your mouth and get on your knees"

btw mrzima i ja te izleve osjecanja na samom pocetku veze...bit ce vremena za to....

npr ova jedan mi je posle 5 dana rekla sto ti meni ne saljes poruke za laku noc, sto mi ne govoris lijepe stvari... ja reko "jesil ti dobro? idi umi se malo, dodji sebi dok jos imas kome"

Zadnji Uredio DinoB : 05-06-08 u 08:31.
DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113