| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 hehehe,de jedan primjer tvoje originalnosti cuvat cu to za neki drugi trenutak... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #182 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
Ili: zamislite da je općenito loše, da ju je nešto jako pogodilo, ili da se s nekim posvađala, da se osjeća glupo/povrijeđeno/bezvrijedno - i dođe i jednostavno vas pita : 'a zašto me ti trebaš? ako netko misli sve najgore o meni, kako to da si ti sa mnom u vezi?' Ovo dajem kao primjer. Onda sigurno ne bi tila čut: kakvo je to glupo pitanje, dovoljno me dobro poznaš da to i sama možeš zaključit - nekad neke stvari treba i reć. A normalno, meni je najlipše kad muško to kaže i bez povoda, u ovom slučaju pitanja. Kad mu jednostavno fališ, ili kad je možda on loše i samo ti želi reć koliko mu značiš, koliko mu znači to šta si uz njega. Evo usput: gledala san jučer emisiju 'Prava Diana' o Lady Di, ima neka snimka di ona priča s nekim tipom dok se snima i priča o najosobnijim dijelovima života. Na dan objave zaruka s princom Charlesom su dali intervju i novinar je njega pita: jeste li zaljubljeni? Ona je pomislila:kakvo je to glupo pitanje! A onda je rekla da se šokirala kad je čula njegov odgovor: 'Jesam. Što god to značilo biti zaljubljen.'
__________________ | |
| | |
| | #183 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? da me spasish kada nisam siguran..da me pridrzhish kada padnem da mi pruzhish ruku kada sam mrtav pijan..da me umijesh kada sam zmazan..ili oribash ledja..no kuzhite kaje pisac htio rech
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #184 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-05-08 Lokacija: split
Poruka: 9
![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? mene je cura to neki dan pitala i reka sam joj da je treban jer mi je noć slađa i jutro draže kad je ona tu. ostala je paf. valjda ću dobit pusu kad dođe doma jer je sada daleko od mene.
__________________ Covjek je uvijek bio i bit ce najzanimljivija pojava covjeku |
| | |
| | #185 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
slatko
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #189 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? ali to je istina... mrzim analiziranje i ispitivanje na nekim samim početcima... pusti i suti dok je dobro...... |
| | |
| | #190 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? "Just close your eyes, open your mouth and get on your knees" ![]() btw mrzima i ja te izleve osjecanja na samom pocetku veze...bit ce vremena za to.... npr ova jedan mi je posle 5 dana rekla sto ti meni ne saljes poruke za laku noc, sto mi ne govoris lijepe stvari... ja reko "jesil ti dobro? idi umi se malo, dodji sebi dok jos imas kome" ![]()
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" Zadnji Uredio DinoB : 05-06-08 u 08:31. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:36.

slatko