Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 " zašto me trebaš " trebam te jer zadnjih 99 dana (sutra nam je 100! ) ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-08, 11:14   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru
Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili?

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
"zašto me trebaš"
trebam te jer zadnjih 99 dana (sutra nam je 100! ) koje sam proveo s tobom su mi jednostavno neopisivi. volim svaki trenutak koji provedemo zajedno bez obzira dal se šetamo, razgovaramo, gledamo, ljubimo, dal jedemo, dal se prepiremo, dal se zajebavamo, dal se sexamo, dal spavamo zajedno, dal se samo držimo za ruke il uopće ništa ne radimo, meni je predivno. trebam te jer si mi potpora u svemu. trebam te jer sam sav nekak tužan ako se ne vidimo dva dana. trebam te jer kad me poljubiš meni je tak nekak toplo oko trbuha. trebam te jer si toliko draga i dobra osoba. trebam te jer si tak lijepa i sexy. trebam te jer te obožavam. trebam te jer te volim!!!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 11:23   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,550
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

svrs svrs
Star 18-04-08, 11:29   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,609
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

pametne cure ne postavljaju takva pitanja i znaju odgovor na to pitanje...
glupe,znatizeljne,ljubomorne i one koima svaki kurac stalno nesto pada na pamet kako bi istrazile koliko ih momak voli..pitaju takva pitanja.

moje misljenje.
RizLA je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 11:45   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,550
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

to je istina.. osoba koja nije nesigurna u sebe i partnera to nece pitati.. al to nije tema
Star 18-04-08, 11:52   #15 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Nikada nisam niti budem postavila to pitanje. Čemu?

A i kakve sam sreće odgovor će biti "da mi skuhaš nekaj za jest"
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 12:00   #16 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,236
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: trip Pogledaj Poruke
trebam te jer zadnjih 99 dana (sutra nam je 100! ) koje sam proveo s tobom su mi jednostavno neopisivi. volim svaki trenutak koji provedemo zajedno bez obzira dal se šetamo, razgovaramo, gledamo, ljubimo, dal jedemo, dal se prepiremo, dal se zajebavamo, dal se sexamo, dal spavamo zajedno, dal se samo držimo za ruke il uopće ništa ne radimo, meni je predivno. trebam te jer si mi potpora u svemu. trebam te jer sam sav nekak tužan ako se ne vidimo dva dana. trebam te jer kad me poljubiš meni je tak nekak toplo oko trbuha. trebam te jer si toliko draga i dobra osoba. trebam te jer si tak lijepa i sexy. trebam te jer te obožavam. trebam te jer te volim!!!
svaka čast

Citat:
Pravi autor: RizLA Pogledaj Poruke
pametne cure ne postavljaju takva pitanja i znaju odgovor na to pitanje...
glupe,znatizeljne,ljubomorne i one koima svaki kurac stalno nesto pada na pamet kako bi istrazile koliko ih momak voli..pitaju takva pitanja.

moje misljenje.
nisi u pravu-moje mišljenje,ja sam to pitanje postavila dečku samo kako bi vidila šta će mi odgovoriti,iako sam znala kako razmišlja i sve.... nisam to iz nikake ljubomore postavila,već me je jako zanimao odgovor-može se reć da sam iz znatiželje to postavila.
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 12:03   #17 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

Poklopio bi slušalicu prvi. Izbisao njen broj i sve kontakte što imam o njoj... uglavnom je to samo broj u mobitelu. A vjerujem da se ona nit ne bi više prva javila na temelju takvog javljanja. S toga smatraj ovo što sam ti ja naveo jako dobar potez.
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 12:07   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ako bi me pitala iz dosade, reko bi joj 'zato da mi život ima smisla', pa nek' si misli... (ili 'netko u familiji treba i raditi, ja sam samo za ukras' )

Ali ako bi joj bio odgovor bitan, dobila bi i ozbiljan odgovor (a za to ne postoji špranca, jer je to kod svake cure drugačije i osobno)...
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 12:08   #19 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,236
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: mafijas Pogledaj Poruke
Poklopio bi slušalicu prvi. Izbisao njen broj i sve kontakte što imam o njoj... uglavnom je to samo broj u mobitelu. A vjerujem da se ona nit ne bi više prva javila na temelju takvog javljanja. S toga smatraj ovo što sam ti ja naveo jako dobar potez.
s takvim stavovima ne vjerujem da ćeš ikad naći neku dobru curu za dugu vezu....
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 12:24   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 22
Poruka: 270
rommel~ se izdvaja iz maserommel~ se izdvaja iz mase

Rekao bi da je ne trebam, što je zapravo i istina.
rommel~ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108