| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; niko nije reka da vas se to pita nakon 5 dana veze,slažem se da to pitanje nema smisla ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #191 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? niko nije reka da vas se to pita nakon 5 dana veze,slažem se da to pitanje nema smisla u kratkoj vezi, ali u malo dužoj...dalo bi se razmislit. Uostalom, mislim da nisu žene jedine kojima bi palo na pamet to pitat. Sigurno su se i pripadnici drugog dijela populacije to nekad zapitali, barem neki
__________________ |
| | |
| | #193 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? zapapari slobodno... ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #195 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? pa i nije strasno...ali je bilo materijala da bude strasno hehehe ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #197 (permalink) | ||
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
Citat:
hahahahaha,koji si ti lik,ja ne vjerujem ![]() pa ne mislim ja da ženska pita tipa nakon 5 dana zaš me trebaš,da mene tip nakon 5 dana veze pita zaš me trebaš ja bi mu rekla da imam od kog slušat taka fanatička pitanja... pa ne moš mi nakon 5 dana veze doć s takim pitanjem i očekivat od mene neke muci-buci izjave i poruke... ne-ne,nema toga... a ti si baš lik "idi se umi" ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | ||
| | |
| | #199 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? a ona bi u svojoj glavi mislila kako si ti neozbiljan i kako ju s zajebavaš. na takvo pitanje curama trebaju pravi odgovori a ne neke sprdačine poput ovoga "jel imaš temperaturu"
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #200 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? daj majke ti onda ti nama odgovori.....da to pitaš dečka, koji bi odgovor volila najviše cuti? slušam....
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:31.

niko nije reka da vas se to pita nakon 5 dana veze,slažem se da to pitanje nema smisla u kratkoj vezi, ali u malo dužoj...dalo bi se razmislit. Uostalom, mislim da nisu žene jedine kojima bi palo na pamet to pitat. Sigurno su se i pripadnici drugog dijela populacije to nekad zapitali, barem neki