Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; niko nije reka da vas se to pita nakon 5 dana veze,slažem se da to pitanje nema smisla ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-06-08, 08:57   #191 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 445
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13
Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili?

niko nije reka da vas se to pita nakon 5 dana veze,slažem se da to pitanje nema smisla u kratkoj vezi, ali u malo dužoj...dalo bi se razmislit. Uostalom, mislim da nisu žene jedine kojima bi palo na pamet to pitat. Sigurno su se i pripadnici drugog dijela populacije to nekad zapitali, barem neki
Star 05-06-08, 09:12   #192 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,445
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

uh ja sam imala debakl na ovoj temi
umalo da opet zapaprim

počinje na str 9, i nastavlja se na 12-oj
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 09:14   #193 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,449
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

zapapari slobodno...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 09:18   #194 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,445
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Imaš na str 9 i 12, nije strašno ali me smijeh me uhvatio jer sam opet pošla isto napisat
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 09:25   #195 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,449
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

pa i nije strasno...ali je bilo materijala da bude strasno hehehe
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 00:55   #196 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,094
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase

Branio bi se sutnjom
Titan2222 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 10:02   #197 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,690
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: bruna-13 Pogledaj Poruke
Ima puno ovakvih sličnih odgovora, ali među prvim postovima piše i da malo zamislite situaciju u kojoj bi vas to pitala: npr.baš zato da čuje šta imate reć. A ako joj onda kažete:kakvo je to glupo pitanje, samo ćete je bacit u depresiju. Ili će se nasmijat, a posli se mislit kako nije dobila nikakav odgovor.
Ili: zamislite da je općenito loše, da ju je nešto jako pogodilo, ili da se s nekim posvađala, da se osjeća glupo/povrijeđeno/bezvrijedno - i dođe i jednostavno vas pita : 'a zašto me ti trebaš? ako netko misli sve najgore o meni, kako to da si ti sa mnom u vezi?'
Ovo dajem kao primjer. Onda sigurno ne bi tila čut: kakvo je to glupo pitanje, dovoljno me dobro poznaš da to i sama možeš zaključit - nekad neke stvari treba i reć. A normalno, meni je najlipše kad muško to kaže i bez povoda, u ovom slučaju pitanja. Kad mu jednostavno fališ, ili kad je možda on loše i samo ti želi reć koliko mu značiš, koliko mu znači to šta si uz njega.
'

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
"Just close your eyes, open your mouth and get on your knees"

btw mrzima i ja te izleve osjecanja na samom pocetku veze...bit ce vremena za to....

npr ova jedan mi je posle 5 dana rekla sto ti meni ne saljes poruke za laku noc, sto mi ne govoris lijepe stvari... ja reko "jesil ti dobro? idi umi se malo, dodji sebi dok jos imas kome"

hahahahaha,koji si ti lik,ja ne vjerujem
pa ne mislim ja da ženska pita tipa nakon 5 dana zaš me trebaš,da mene tip nakon 5 dana veze pita zaš me trebaš ja bi mu rekla da imam od kog slušat taka fanatička pitanja... pa ne moš mi nakon 5 dana veze doć s takim pitanjem i očekivat od mene neke muci-buci izjave i poruke... ne-ne,nema toga...
a ti si baš lik "idi se umi"
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 14:56   #198 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-06-08
Poruka: 638
F4Z3R_031 se izdvaja iz mase

pitao bi curu dali ima temperaturu
F4Z3R_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 09:37   #199 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,690
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: F4Z3R_031 Pogledaj Poruke
pitao bi curu dali ima temperaturu
a ona bi u svojoj glavi mislila kako si ti neozbiljan i kako ju s zajebavaš.
na takvo pitanje curama trebaju pravi odgovori a ne neke sprdačine poput ovoga "jel imaš temperaturu"
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 10:31   #200 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,314
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

daj majke ti onda ti nama odgovori.....da to pitaš dečka, koji bi odgovor volila najviše cuti?

slušam....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114