| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; ništa određeno,samo ono što je i iskreno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #202 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 638
![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? na to pitanje uopce ne treba odgovor. pitanje zasto me trebas mi je malo bzvz. pa ono, da je ne trebam, sigurno nebi bio s njom, a sad, zasto, to bi zenska trebala sama zakljucit |
| | |
| | #203 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Ti možda, ali sigurno ih ima juhuhu koji ne trebaju onoga s kim su, vrijedi za oba spola, of kors. I u dugim vezama. Tako da....pitanje i nije glupo kao što neki misle. I da, traži malo gole iskrenosti i malo kreativnosti, a ne pretjerivanja i ukrašavanja.
__________________ |
| | |
| | #204 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
![]() i pitanje mi nije bzvz,ja uvijek s razlogom nešt pitam ... e pa čuj,ima ljudi koji budu u vezi bzvz,i koji uopće ne trebaju svog partnera,govorim iz vlastitog iskustva tak da,.. tako je.... ali traži puno iskrenosti i ni malo pretjerivanja i ukrašavanja.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #205 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 638
![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? moj stav o tome je takav: da ju ne trebam nebi bio s njom. ne znam kako je kod tebe samo mi nije jasno zasto si bila s osobom/a ako ih nisi "trebala"? i ti ljudi koji su u vezi, a ne trebaju partnera mi nisu bas sasvim jasni. i ne, niposto nebi trebalo ukrasavati rijeci vec reci kako je (ako se vec govori) |
| | |
| | #206 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #210 (permalink) | |
naravno da jesam ![]() a ak misliš na taj period u kojem sam bila u vezi jbg bila sam u vezi al pitanje je kak sam se ponašala prema određenima... btw:a šta tebi je bilo super s svakom curom?svaku si trebo? ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:19.