| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: macor a kaj vi imate protiv tog gledanja u vas dok spavate.... meni cura tada preslatka i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
![]() svaka čast,divim se ovom postu ![]() meni je to isto preslatko nisam nikad nikog gledala kak spava,ali to je baš medeno ![]() potpisujem ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #252 (permalink) | |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
E, da. To dok gleda kad jedem, imam osjećaj da mi broji zalogaje ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! | |
| | |
| | #253 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 607
![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? kad bi me pitala zasto ju trebam odgovorio bi joj nesto tipa: "Da mi ispunjavas svaki trenutak moga zivota" (ili tako nesto). inace, sto se tice gledanja dok spava, nisam je jos nikad imao prilike uhvatiti na spavanju, ali jesam dok je lezala i prejako je |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:16.

.......

)