| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: rommel~ Rekao bi da je ne trebam, što je zapravo i istina. jadna ti cura onda.... a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? jadna ti cura onda.... ![]() ![]() a zaš si onda s njom? et tak iz zajebancije? da ubiješ vrijeme?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
nisam taj. ne vjerujem nit u ljubav, ali vjerujem u povjerljive zenske i osjetim ih. ova mi ne zvuci bas povjerljivo. a sumnajm da se ubila od posla da nema 5 minuta slatkog razgovora za njega. zamisli da je on u tom trenu bas seks talk zelio? a ona njega tako otpili... ''niste srodne duse'' i to još cura a ne žena. da se pomiris s njome i sve 5... opet bi dosao u situaciju takvu di bi ti nabijala na nos sve is svasta i kako sto treba i kako nju nije volja itd... ukratko: mrs u p m Zadnji Uredio mafijas : 18-04-08 u 12:44. | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? E a i ti se zanš provaliti (da ne upotrijebim pravi izraz ). Neke cure će to pitati iz nesigurnosti i onda zaslužuju pošten i iskren odgovor... Neke pak pitaju jer samo vole čuti da ih dragi voli i zašto, druge pitaju jer ih zanima kako ih njihov dragi vidi i kako ih doživljava, a treće jer su ljute isprema mu se belaj... A neke, eto- tek tako... Pametan će znati zašto ga pita i kako odgovoriti. ![]() A tvoj odgovor nije mogao biti kriviji ni da si se trudio sve naopako reći. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #24 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? mafijaš-ček kaka točno ženska je za tebe "pre usmjereno iz pečatirana liberalno urbana guzasta flerkuša koja se javlja svakom penisu u okolini. provodi svoje vrijeme mahajuci guzicama i ispijanjem kave s frendicama... trazeci za nekim tko ce imati nju u šaci i cijeli grad uz to" ona koja pita svog dečka "zašto me trebaš"?? očeš reći da sam i ja taka jel sam to svog dečka bila pitala? e brale malo si se prosro ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? ja ne kontam pitanje. to me podsjeća na muju i fatu.
__________________ Jebeš potpisr" Zadnji Uredio Korozija : 18-04-08 u 12:52. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? kako ne kontaš pitanje? šta bi reko ženskoj da te pita "zašto ti mene korozija (ne znam ti ime pa stavljam nick) trebaš"
| | |
| | #28 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Ček, jesi ti pitala dečka za što te treba ili zašto te treba? ![]() Oprosti, ali i jedna i druga verzija pitanja je totalno i samo upućuje na to da si nesigurna i smatraš da je on prvelik zalogaj za tebe.Ok, sad ćeš ti za to reći da nisi, da si ti divna, krasna i sigurna u sebe jadajadajada... ali meni tako postavljeno pitanje upućuje na to.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
razlika je pre uocljiva. i to po tonaciji kombinacija stvarni ima? mozda je slomila nogu mozda je spavao s drugom a mozda nije dobila na lotu | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| charolastra | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? "zato sunce moje, jer mi nitko ne zna donesti pivo kao ti. ajd skoči do frižidera (i pljes po dupetu uz namig)" eto
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:53.

jadna ti cura onda.... 

). Neke cure će to pitati iz nesigurnosti i onda zaslužuju pošten i iskren odgovor... Neke pak pitaju jer samo vole čuti da ih dragi voli i zašto, druge pitaju jer ih zanima kako ih njihov dragi vidi i kako ih doživljava, a treće jer su ljute isprema mu se belaj...
A neke, eto- tek tako... Pametan će znati zašto ga pita i kako odgovoriti. 
i samo upućuje na to da si nesigurna i smatraš da je on prvelik zalogaj za tebe.