Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: rommel~ Rekao bi da je ne trebam, što je zapravo i istina. jadna ti cura onda.... a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-08, 12:25   #21 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili?

Citat:
Pravi autor: rommel~ Pogledaj Poruke
Rekao bi da je ne trebam, što je zapravo i istina.
jadna ti cura onda.... a zaš si onda s njom? et tak iz zajebancije? da ubiješ vrijeme?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 12:38   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
s takvim stavovima ne vjerujem da ćeš ikad naći neku dobru curu za dugu vezu....
takva zenska je za mene isto sto i: pre usmjereno iz pečatirana liberalno urbana guzasta flerkuša koja se javlja svakom penisu u okolini. provodi svoje vrijeme mahajuci guzicama i ispijanjem kave s frendicama... trazeci za nekim tko ce imati nju u šaci i cijeli grad uz to.

nisam taj. ne vjerujem nit u ljubav, ali vjerujem u povjerljive zenske i osjetim ih. ova mi ne zvuci bas povjerljivo. a sumnajm da se ubila od posla da nema 5 minuta slatkog razgovora za njega.

zamisli da je on u tom trenu bas seks talk zelio? a ona njega tako otpili... ''niste srodne duse''

i to još cura a ne žena. da se pomiris s njome i sve 5... opet bi dosao u situaciju takvu di bi ti nabijala na nos sve is svasta i kako sto treba i kako nju nije volja itd... ukratko: mrs u p m

Zadnji Uredio mafijas : 18-04-08 u 12:44.
mafijas je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 12:43   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

E a i ti se zanš provaliti (da ne upotrijebim pravi izraz ). Neke cure će to pitati iz nesigurnosti i onda zaslužuju pošten i iskren odgovor... Neke pak pitaju jer samo vole čuti da ih dragi voli i zašto, druge pitaju jer ih zanima kako ih njihov dragi vidi i kako ih doživljava, a treće jer su ljute isprema mu se belaj... A neke, eto- tek tako... Pametan će znati zašto ga pita i kako odgovoriti.

A tvoj odgovor nije mogao biti kriviji ni da si se trudio sve naopako reći.
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 12:46   #24 (permalink)

neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru

mafijaš-ček kaka točno ženska je za tebe "pre usmjereno iz pečatirana liberalno urbana guzasta flerkuša koja se javlja svakom penisu u okolini. provodi svoje vrijeme mahajuci guzicama i ispijanjem kave s frendicama... trazeci za nekim tko ce imati nju u šaci i cijeli grad uz to" ona koja pita svog dečka "zašto me trebaš"?? očeš reći da sam i ja taka jel sam to svog dečka bila pitala? e brale malo si se prosro
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 12:48   #25 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Citat:
Pravi autor: mafijas Pogledaj Poruke
takva zenska je za mene isto sto i: pre usmjereno iz pečatirana liberalno urbana guzasta flerkuša koja se javlja svakom penisu u okolini. provodi svoje vrijeme mahajuci guzicama i ispijanjem kave s frendicama... trazeci za nekim tko ce imati nju u šaci i cijeli grad uz to.

nisam taj. ne vjerujem nit u ljubav, ali vjerujem u povjerljive zenske i osjetim ih. ova mi ne zvuci bas povjerljivo. a sumnajm da se ubila od posla da nema 5 minuta slatkog razgovora za njega.

zamisli da je on u tom trenu bas seks talk zelio? a ona njega tako otpili... ''niste srodne duse''

i to još cura a ne žena. da se pomiris s njome i sve 5... opet bi dosao u situaciju takvu di bi ti nabijala na nos sve is svasta i kako sto treba i kako nju nije volja itd... ukratko: mrs u p m
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 12:50   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 757
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

ja ne kontam pitanje. to me podsjeća na muju i fatu.

Zadnji Uredio Korozija : 18-04-08 u 12:52.
Korozija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 13:02   #27 (permalink)

Citat:
Pravi autor: Korozija Pogledaj Poruke
ja ne kontam pitanje. to me podsjeća na muju i fatu.
kako ne kontaš pitanje? šta bi reko ženskoj da te pita "zašto ti mene korozija (ne znam ti ime pa stavljam nick) trebaš"
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 13:15   #28 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ček, jesi ti pitala dečka za što te treba ili zašto te treba?

Oprosti, ali i jedna i druga verzija pitanja je totalno i samo upućuje na to da si nesigurna i smatraš da je on prvelik zalogaj za tebe.

Ok, sad ćeš ti za to reći da nisi, da si ti divna, krasna i sigurna u sebe jadajadajada... ali meni tako postavljeno pitanje upućuje na to.
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 13:17   #29 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
E a i ti se zanš provaliti (da ne upotrijebim pravi izraz ). Neke cure će to pitati iz nesigurnosti i onda zaslužuju pošten i iskren odgovor... Neke pak pitaju jer samo vole čuti da ih dragi voli i zašto, druge pitaju jer ih zanima kako ih njihov dragi vidi i kako ih doživljava, a treće jer su ljute isprema mu se belaj... A neke, eto- tek tako... Pametan će znati zašto ga pita i kako odgovoriti.

A tvoj odgovor nije mogao biti kriviji ni da si se trudio sve naopako reći.
da ne duljimo: jedna vrsta ce reci hej Mali u poslu sam, a druga ce reci ''kaj/sta me trebas''

razlika je pre uocljiva. i to po tonaciji

kombinacija stvarni ima? mozda je slomila nogu mozda je spavao s drugom a mozda nije dobila na lotu
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 13:17   #30 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

"zato sunce moje, jer mi nitko ne zna donesti pivo kao ti. ajd skoči do frižidera (i pljes po dupetu uz namig)" eto

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111