| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; dorina mal ću te razočarati ali ja sebe nikad ne hvalim i ne uzdižem u nebesa.. .. pitala sam ga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| tvrdoglava curica foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? dorina mal ću te razočarati ali ja sebe nikad ne hvalim i ne uzdižem u nebesa.... pitala sam ga zašto me treba, a ne za što me treba. nisam nesigurna nikad bila nit ću ikad biti samo sam radoznala i volim postavljati takva pitanja jel kroz njih upoznajem bolje osobu/osobe ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #32 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Nisi me razočarala. To mogu samo oni koje poznam, ili barem tako mislim i do kojih mi je stalo ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? zašto bih je trebo. pa nisam ovisan o njoj. ženska nije šprica da se na nju navučeš pa se ne možeš skinuti
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? neukrotiva s 31, posto si ti autor, o kakvoj mi vezi pricamo? opisi ili ocjeni svoju vezu od 1 do 10. onda cemo vidjeti jel ima smisla ti kazat: mala diga mi se ili ne uglavnom ako je veza ispod 6... vazi moj prvobitni odgovor. a za mene osobno i da je veza 7 i da mi tako odgovoris dobila bi isto. potrudio bi se par puta... ali ne vise od tog... nek te zgrabi neki saljivđija njemu si i sudena. ti tako odvazna a on saljivdija. ja tako opasan a ona slusa ko pas. Zadnji Uredio mafijas : 18-04-08 u 13:32. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? pa koliko anketa sam vidio ode na forumu.. ne znam bas i u skoli te degradiraju s ocjenivackim tiketama. zasto mislis da danas nije to sve maje vise etiketirano? ps ne diraj me po glavi da ti ne vratim. ako nisi primjetila aj se samo sluzim govorom bez ruku |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:25.