| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; pa da, ima puno anketa na forumu ali dal si našao barem 1 anketu s ovakvim pitanjem? odgovorit ću ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? pa da, ima puno anketa na forumu ali dal si našao barem 1 anketu s ovakvim pitanjem? odgovorit ću umjesto tebe- nisi. ps. znam se ja braniti,riječi su vrlo dobri argumenti pogotovo ako ih pametno zboriš ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 744
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? na takvo pitanje najbolje je odgovorit istim protupitanjem pa da vidimo što se krije iza tog. nisam pitala nit pitana takvo što, al bih odgovorila onako kako osjećam, a to je : da te imam, grlim i ljuubiim
__________________ You only live twice |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Mislio bi da je zajebancija pa bi odgovorio: "A nemam pametnija posla u životu....." A onda bi se ispravljao sa nečim kao: "Ne znam, samo znam da si ne bi mogao oprostiti da uz tebe ne provodim svoje najljepše trenutke jer si najposebnije biće u ovom svemiru koje sam ikada sreo ili ću sresti...." Ili varijacije na temu, ovisno o situaciji...... ![]() Ali smuljao bi nešto da je oborim.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #44 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Locrian85- to bi bilo lijepo za čuti ako bi to iskreno rekao
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
evo moja pametnica na forumu. mislim da se topik sto se mene tice moze i zatvorit. ionako je autor odvazna osoba... i nema se snjime sto puno nadobadat,. nit ista nudi nit ista daje. samo se pojavljuje kao neka amalija | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
Sorry Neukrotiva ali takva pitanja nisu znatiželja nego nešto drugo... Možda si nesigurna u sebe, možda ne dobivaš dovoljno od njega a podsvjesno sama sebe pitaš koji je razlog što si s njim.. Naravno polaziš od njega jer zašto bi ti bila ta koja ne valja ![]() Baš me zanima što ti je rekao. Ako je pametan nije ništa odgovorio nego ti je samo dao pusu i zagrlio te. U ovakvoj situaciji što god da kaže sigurno nećeš biti zadovoljna odgovorom... ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 18-04-08 u 14:10. | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? mafijas- morat ću te razočarati nisi nikoji faktor ovdije na forumu da bi ti odredio oće se ovaj topik zatvorit ili ne. a autoricu ne diraj-zna bit agresivna ![]()
| | |
| | #48 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? of topik, ali definitvno potvrdujuce: o31, ako ikad vidis na nekom forumu da je netko napisao osjecanke ne preporucam. prisjeti se mene. valjda se od zabave i lukavosti moze zivit ne znam. nisam nikad probao... a i smajliči ti nisu vise u modi |
| | |
| | #49 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? zamolila bi te da zaobiđeš ovu temu ako je se nećeš pridržavati. i za tvoju informaciju boravim samo na ovom forumu tako da.... sry facooooo ja ne znam šta je trenutno u modi,mogao bi mi dat neki modni savijet ali na pm,da se ne spama u temi.
| | |
| | #50 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Slušaj, vidi se da si mlada. Ako se veza temelji na ovisnosti onda to nije zdravo. Ako jedan partner zavisi od drugog to je veliko opterećenje za vezu. Po meni, zdrava veza predstavlja obostrano obogaćenje, gdje niko ništa ne traži već samo daje. U vezi koju ti opisuješ nema davanja, već samo eksploatiranja. I tu se stvaraju odnosi ovisnosti koji su nezdravi i neprirodni.
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:44.

i samo upućuje na to da si nesigurna i smatraš da je on prvelik zalogaj za tebe.