Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; A daj ti Mafijaš stvarno malo sjaši! Tu si se uhvatio Neukrotive i kenjaš... Možeš pisati gluposti koliko ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-08, 14:21   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,769
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili?

A daj ti Mafijaš stvarno malo sjaši! Tu si se uhvatio Neukrotive i kenjaš... Možeš pisati gluposti koliko te volja, ali daj pusti curu na miru! Takve budalaštine kakve pišeš mogu samo tebe zabavljati, pa daj odi pod hladan tuš i malo se zbroji!

A to što si napisao o Osječankama je takva debilana da ne može biti veća! Za takve bedfake k'o ti postoji jedno mjesto i zove se index.hr

EDIT - Neukrotiva, daj ga ignoriraj i bavi se svojom temom...

Korozija- pa ne radi se valjda o ovisnosti...

Zadnji Uredio Wolf-HR : 18-04-08 u 14:24.
Wolf-HR je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:23   #52 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,690
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Korozija Pogledaj Poruke
Slušaj, vidi se da si mlada. Ako se veza temelji na ovisnosti onda to nije zdravo. Ako jedan partner zavisi od drugog to je veliko opterećenje za vezu. Po meni, zdrava veza predstavlja obostrano obogaćenje, gdje niko ništa ne traži već samo daje. U vezi koju ti opisuješ nema davanja, već samo eksploatiranja. I tu se stvaraju odnosi ovisnosti koji su nezdravi i neprirodni.
ne mislim ja na ovisnost....
evo da mene dečko s kojim sam dugo u vezi i kojeg volim pita "zašto me trebaš" odgovorila bi mu kratko i jasno "trebam te jel te volim" i to mu je dovoljno. nemam mu šta više objašnjavati.

wolf- bravo !uhvatio me se jel sam ja prva njegov post komentirala i napisala
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:28   #53 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
mafijas

Citat:
Slušaj, vidi se da si mlada. Ako se veza temelji na ovisnosti onda to nije zdravo. Ako jedan partner zavisi od drugog to je veliko opterećenje za vezu. Po meni, zdrava veza predstavlja obostrano obogaćenje, gdje niko ništa ne traži već samo daje. U vezi koju ti opisuješ nema davanja, već samo eksploatiranja. I tu se stvaraju odnosi ovisnosti koji su nezdravi i neprirodni.
moram qvotat, admi pravila. ne znam da li sam te ja naveo na ovako razmisljanje ili ne. koroziija dobar post. nesto vrijedniji od 2-3 stranice sve zajedno od ovog topika.

neukrotiva, ovo bi ti otprilike bilo receno drugim rijecima. a sad ako tvom muzicu/kucnm ljubimcu taj tvoj pristup odgovora. God for him - good for u

eh da komentirao sam samo na tu tvoju sminku koje je malo i previse?! priznaj koliko god da si mocna. nekako si mi puno u bojama.

Zadnji Uredio mafijas : 18-04-08 u 14:32.
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:29   #54 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ne mislim ja na ovisnost....
evo da mene dečko s kojim sam dugo u vezi i kojeg volim pita "zašto me trebaš" odgovorila bi mu kratko i jasno "trebam te jel te volim" i to mu je dovoljno. nemam mu šta više objašnjavati.

wolf- bravo !uhvatio me se jel sam ja prva njegov post komentirala i napisala
ljubav ne podrazumjeva - trebanje, potrebu. Dovoljno je da osoba koju voliš postoji. ne mora biti fizički prisutna. Razumiješ

Zadnji Uredio Korozija : 18-04-08 u 14:32.
Korozija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:30   #55 (permalink)
Somewhere I Belong

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

ček korozija kako ti misliš da nema davanja u vezi kod mene? btw ljubav je neopisiva i svako ju gleda na drugačiji način-ljubav nije lako definirati-zapravo ljubav je nemoguće definirati.nemaju svi iste poglede na nju.
a ti mafijaš daj molim te zaobiđi temu il si nađi zanimaciju u životu.
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:32   #56 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,498
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
svaka cast na ovakvom misljenju.. ali mislim da su takve veze moguce samo izmedju majke i djeteta a ne izmedju muskarca i zene.. ali slazem se da bi svaka veza trebala teziti vezi kakvu ti opisujes
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:37   #57 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Moguće su između svih zrelih i zdravih individua. Pa tako i između muškarca i žene.

@neukrotiva
nisam mislio na tvoju vezu. mislio sam na riječ "trebaš, trebanje", koju si upotrijebila u naslovu teme.

Zadnji Uredio Korozija : 18-04-08 u 14:40.
Korozija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:39   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,498
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ebga, ja jos nisam dovoljno zrela.. a jesam li zdrava o tome ne bih
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:44   #59 (permalink)
Somewhere I Belong

korozija pa mene jednostavno taj odgovor zanima,zanima me šta bi muški curama na to odgovorili...jednostavno sam znatiželjna. i ja ako nekoga volim ta mi je osoba potrebna da bude kraj mene,da komunicira sa mnom,i sve ostalo...
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:46   #60 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
mafijas

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ček korozija kako ti misliš da nema davanja u vezi kod mene? btw ljubav je neopisiva i svako ju gleda na drugačiji način-ljubav nije lako definirati-zapravo ljubav je nemoguće definirati.nemaju svi iste poglede na nju.
a ti mafijaš daj molim te zaobiđi temu il si nađi zanimaciju u životu.
ljubav je neopisiva i svako ju gleda na drugačiji način

mislim da cu ipak zaobici temu i nac neku drugu zanimaciju
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114