| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; A daj ti Mafijaš stvarno malo sjaši! Tu si se uhvatio Neukrotive i kenjaš... Možeš pisati gluposti koliko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,769
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? A daj ti Mafijaš stvarno malo sjaši! Tu si se uhvatio Neukrotive i kenjaš... Možeš pisati gluposti koliko te volja, ali daj pusti curu na miru! Takve budalaštine kakve pišeš mogu samo tebe zabavljati, pa daj odi pod hladan tuš i malo se zbroji! A to što si napisao o Osječankama je takva debilana da ne može biti veća! Za takve bedfake k'o ti postoji jedno mjesto i zove se index.hr ![]() EDIT - Neukrotiva, daj ga ignoriraj i bavi se svojom temom... ![]() Korozija- pa ne radi se valjda o ovisnosti...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 18-04-08 u 14:24. |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
ne mislim ja na ovisnost....evo da mene dečko s kojim sam dugo u vezi i kojeg volim pita "zašto me trebaš" odgovorila bi mu kratko i jasno "trebam te jel te volim" i to mu je dovoljno. nemam mu šta više objašnjavati. wolf- bravo !uhvatio me se jel sam ja prva njegov post komentirala i napisala ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
neukrotiva, ovo bi ti otprilike bilo receno drugim rijecima. a sad ako tvom muzicu/kucnm ljubimcu taj tvoj pristup odgovora. God for him - good for u eh da komentirao sam samo na tu tvoju sminku koje je malo i previse?! priznaj koliko god da si mocna. nekako si mi puno u bojama. Zadnji Uredio mafijas : 18-04-08 u 14:32. | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
![]()
__________________ Jebeš potpisr" Zadnji Uredio Korozija : 18-04-08 u 14:32. | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? ček korozija kako ti misliš da nema davanja u vezi kod mene? btw ljubav je neopisiva i svako ju gleda na drugačiji način-ljubav nije lako definirati-zapravo ljubav je nemoguće definirati.nemaju svi iste poglede na nju. a ti mafijaš daj molim te zaobiđi temu il si nađi zanimaciju u životu.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
a ne izmedju muskarca i zene.. ali slazem se da bi svaka veza trebala teziti vezi kakvu ti opisujes ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Moguće su između svih zrelih i zdravih individua. Pa tako i između muškarca i žene. @neukrotiva nisam mislio na tvoju vezu. mislio sam na riječ "trebaš, trebanje", koju si upotrijebila u naslovu teme.
__________________ Jebeš potpisr" Zadnji Uredio Korozija : 18-04-08 u 14:40. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? ebga, ja jos nisam dovoljno zrela.. a jesam li zdrava o tome ne bih ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? korozija pa mene jednostavno taj odgovor zanima,zanima me šta bi muški curama na to odgovorili...jednostavno sam znatiželjna. i ja ako nekoga volim ta mi je osoba potrebna da bude kraj mene,da komunicira sa mnom,i sve ostalo...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
mislim da cu ipak zaobici temu i nac neku drugu zanimaciju | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:29.

Za takve bedfake k'o ti postoji jedno mjesto i zove se index.hr 

ne mislim ja na ovisnost....

a ne izmedju muskarca i zene.. ali slazem se da bi svaka veza trebala teziti vezi kakvu ti opisujes