Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; @shelby-eleanor Ja sam to doživio nekoliko puta. I jako sam obogaćen tim vezama. One su u suštini ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-08, 14:47   #61 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase
Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili?

@shelby-eleanor

Ja sam to doživio nekoliko puta. I jako sam obogaćen tim vezama. One su u suštini neopterećene bilo kakvim interesima. Jednostavno ti je drago što ta osoba postoji i što se obožavate i obogaćujete. I kad je nema, tebi je lijepo. Drago ti je što tu osobu poznaješ, što si napredovao uz nju i što i ona tebe isto tako doživljava. Rekli bi - soulmate.

Zadnji Uredio Korozija : 18-04-08 u 14:50.
Korozija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:48   #62 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 881
ris mb je zabranio reputaciju

Već sam prije napisao kako bi to bilo kod mene,iako sad kad sam proćitao još malo drugih postova i razmišljanja doša san do zakljućka da bi se nakon takvog pitanja malo više razmislia zašto je ono uopće usljedilo,a ne što bi odgovoria jer mi to nije pitanje za koje smatram da bi ga cura postavila iz znatiželje kako su to neki tumaćili već da ima nekih drugih malo većih razloga zašto je to pitanje usljedilo
ris mb je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:49   #63 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,690
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

mafijaš- pa ajde ak si tak pametan definar mi ljubav....
ljubav se ne može opisati može se osjetiti a ono što osječamo ne možemo tako dobro opisati kako možemo dobro osječati.
ris- ja sam to dečku iz znatiželje postavila i time bolje upoznala njegov način razmišljanja.
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:49   #64 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Slažem se s Korozijom i još bi nadodao:

Žena je osoba kojoj ne treba nitko da bi bila sretna ali treba muškarca da bi se osjećala potpunom.

Naravno isto vrijedi i u obrnutom slučaju..
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:52   #65 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-12-06
Godina: 26
Poruka: 96
v.d. se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku v.d. Pošalji poruku preko MSN-a korisniku v.d.

nebi odgovorio,zblokirao bi se.zapravo već me par put pitala sličnu stvar (voliš li me? nakon mog "da" pitala me "zašto"?)) . i onda sam shvatio da sam još jedan najobičniji smrtnik muškarac.nisam elokventan opisati svoje osjećaje riječima,a ženama je izgleda to najbitnije.
v.d. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:56   #66 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,067
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Da mene moja curka pita zasto ja nju trebam bi se malo zapitao o veličini njenog ega. Milo moje, ne trebam ja tebe nista manje kao sto ti trebas mene. A ako ćemo razmišljati na taj nacin da sam s tobom jer trebam nesto onda u kurac veza i sve. Ja sam s tobom jer si mi draga, jer te volim i to je to! Ne trebam te jer dobro kuhas, ne trebam te jer imas guzu pred kojom se Đej Lo može sakriti, ne trebam te jer imas para i ne znam sta, ne trebam te ni iz kojeg razloga. S tobom sam jer te volim. A moja ljubav ako osoba koju volim postavi takvo pitanje je očito uludo utrošena...
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:56   #67 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: v.d. Pogledaj Poruke
nebi odgovorio,zblokirao bi se.zapravo već me par put pitala sličnu stvar (voliš li me? nakon mog "da" pitala me "zašto"?)) . i onda sam shvatio da sam još jedan najobičniji smrtnik muškarac.nisam elokventan opisati svoje osjećaje riječima,a ženama je izgleda to najbitnije.
To sam i ja napisao u postu prije 2 strane...
Zajebano pitanje, na koje je najbolje reagirat - pusa, zagrljaj, jer riječi su suvišne..
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:56   #68 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,768
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

A ti joj onda ponudi da joj pokažeš...
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:57   #69 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,690
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: v.d. Pogledaj Poruke
potpuno te razumijem važna su djela,normalno i riječi ali one veze u kojima je samo slatkoriječivost ne traju dugo... ali veze u kojima ima više djela nego riječi opstaju.
normalno lijepo je čuti da te neko voli ali važnije je to osobi pokazati nego reći.
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:59   #70 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,581
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Da mene moja curka pita zasto ja nju trebam bi se malo zapitao o veličini njenog ega. Milo moje, ne trebam ja tebe nista manje kao sto ti trebas mene. A ako ćemo razmišljati na taj nacin da sam s tobom jer trebam nesto onda u kurac veza i sve. Ja sam s tobom jer si mi draga, jer te volim i to je to! Ne trebam te jer dobro kuhas, ne trebam te jer imas guzu pred kojom se Đej Lo može sakriti, ne trebam te jer imas para i ne znam sta, ne trebam te ni iz kojeg razloga. S tobom sam jer te volim. A moja ljubav ako osoba koju volim postavi takvo pitanje je očito uludo utrošena...
odlično rečeno

ako si s nekim u vezi i ako je ta veza ljubavna a ne 'korisna' onda ne trebaš tu osobu zbog nećega već jednostavno zato jer postoji, jer ju voliš i ugodno ti je s njom!!
potrebe za ičim drugim nemaju veze sa vezom kao takvom a pogotovo ljubavlju
People couldn't believe what I'd become...
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114