| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; @shelby-eleanor Ja sam to doživio nekoliko puta. I jako sam obogaćen tim vezama. One su u suštini ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? @shelby-eleanor Ja sam to doživio nekoliko puta. I jako sam obogaćen tim vezama. One su u suštini neopterećene bilo kakvim interesima. Jednostavno ti je drago što ta osoba postoji i što se obožavate i obogaćujete. I kad je nema, tebi je lijepo. Drago ti je što tu osobu poznaješ, što si napredovao uz nju i što i ona tebe isto tako doživljava. Rekli bi - soulmate.
__________________ Jebeš potpisr" Zadnji Uredio Korozija : 18-04-08 u 14:50. |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 881
![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Već sam prije napisao kako bi to bilo kod mene,iako sad kad sam proćitao još malo drugih postova i razmišljanja doša san do zakljućka da bi se nakon takvog pitanja malo više razmislia zašto je ono uopće usljedilo,a ne što bi odgovoria jer mi to nije pitanje za koje smatram da bi ga cura postavila iz znatiželje kako su to neki tumaćili već da ima nekih drugih malo većih razloga zašto je to pitanje usljedilo ![]() |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? mafijaš- pa ajde ak si tak pametan definar mi ljubav.... ljubav se ne može opisati može se osjetiti a ono što osječamo ne možemo tako dobro opisati kako možemo dobro osječati. ris- ja sam to dečku iz znatiželje postavila i time bolje upoznala njegov način razmišljanja.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Slažem se s Korozijom i još bi nadodao: Žena je osoba kojoj ne treba nitko da bi bila sretna ali treba muškarca da bi se osjećala potpunom. Naravno isto vrijedi i u obrnutom slučaju.. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? nebi odgovorio,zblokirao bi se.zapravo već me par put pitala sličnu stvar (voliš li me? nakon mog "da" pitala me "zašto"?)) . i onda sam shvatio da sam još jedan najobičniji smrtnik muškarac.nisam elokventan opisati svoje osjećaje riječima,a ženama je izgleda to najbitnije. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Da mene moja curka pita zasto ja nju trebam bi se malo zapitao o veličini njenog ega. Milo moje, ne trebam ja tebe nista manje kao sto ti trebas mene. A ako ćemo razmišljati na taj nacin da sam s tobom jer trebam nesto onda u kurac veza i sve. Ja sam s tobom jer si mi draga, jer te volim i to je to! Ne trebam te jer dobro kuhas, ne trebam te jer imas guzu pred kojom se Đej Lo može sakriti, ne trebam te jer imas para i ne znam sta, ne trebam te ni iz kojeg razloga. S tobom sam jer te volim. A moja ljubav ako osoba koju volim postavi takvo pitanje je očito uludo utrošena...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
Zajebano pitanje, na koje je najbolje reagirat - pusa, zagrljaj, jer riječi su suvišne..
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? A ti joj onda ponudi da joj pokažeš... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
važna su djela,normalno i riječi ali one veze u kojima je samo slatkoriječivost ne traju dugo... ali veze u kojima ima više djela nego riječi opstaju.normalno lijepo je čuti da te neko voli ali važnije je to osobi pokazati nego reći.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
![]() ako si s nekim u vezi i ako je ta veza ljubavna a ne 'korisna' onda ne trebaš tu osobu zbog nećega već jednostavno zato jer postoji, jer ju voliš i ugodno ti je s njom!! potrebe za ičim drugim nemaju veze sa vezom kao takvom a pogotovo ljubavlju ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:16.

važna su djela,normalno i riječi ali one veze u kojima je samo slatkoriječivost ne traju dugo... ali veze u kojima ima više djela nego riječi opstaju.