Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Da mene moja curka pita zasto ja nju trebam bi se malo zapitao o veličini njenog ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-08, 15:01   #71 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,622
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili?

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Da mene moja curka pita zasto ja nju trebam bi se malo zapitao o veličini njenog ega. Milo moje, ne trebam ja tebe nista manje kao sto ti trebas mene. A ako ćemo razmišljati na taj nacin da sam s tobom jer trebam nesto onda u kurac veza i sve. Ja sam s tobom jer si mi draga, jer te volim i to je to! Ne trebam te jer dobro kuhas, ne trebam te jer imas guzu pred kojom se Đej Lo može sakriti, ne trebam te jer imas para i ne znam sta, ne trebam te ni iz kojeg razloga. S tobom sam jer te volim. A moja ljubav ako osoba koju volim postavi takvo pitanje je očito uludo utrošena...
dala bi ti rep + ali nažalost ne mogu.
tek sam sad vidila tvoj taj post-predobro si to rekao svaka ti čast
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 15:09   #72 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,763
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
Pravi autor: nespretna Pogledaj Poruke
odlično rečeno

ako si s nekim u vezi i ako je ta veza ljubavna a ne 'korisna' onda ne trebaš tu osobu zbog nećega već jednostavno zato jer postoji, jer ju voliš i ugodno ti je s njom!!
potrebe za ičim drugim nemaju veze sa vezom kao takvom a pogotovo ljubavlju
Nespretna- pa upravo zato i pitaju da to čuju...

Npr. kad mene moja najdraža počeše na pravom mjestu po leđima- baš me briga hoće li pasti atomska bomba ili će cijeli svijet pomrijeti od gladi... Samo znam da ne trebam nikoga- osim nje. (Usput, DeeDee ljubavi- sretno s učenjem i Vt, tV )
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 15:10   #73 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,067
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Da mene moja curka pita zasto ja nju trebam bi se malo zapitao o veličini njenog ega. Milo moje, ne trebam ja tebe nista manje kao sto ti trebas mene. A ako ćemo razmišljati na taj nacin da sam s tobom jer trebam nesto onda u kurac veza i sve. Ja sam s tobom jer si mi draga, jer te volim i to je to! Ne trebam te jer dobro kuhas, ne trebam te jer imas guzu pred kojom se Đej Lo može sakriti, ne trebam te jer imas para i ne znam sta, ne trebam te ni iz kojeg razloga. S tobom sam jer te volim. A moja ljubav ako osoba koju volim postavi takvo pitanje je očito uludo utrošena...
Oggy, s ovim si sve reko, svaka čast
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 15:14   #74 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 647
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

nisam to mislio, ali stvarno slažem se s ovim

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 15:14   #75 (permalink)
Somewhere I Belong

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Npr. kad mene moja najdraža počeše na pravom mjestu po leđima- baš me briga hoće li pasti atomska bomba ili će cijeli svijet pomrijeti od gladi... Samo znam da ne trebam nikoga- [i]osim nje
kako savršeni post.... drago mi je čuti tako nešto. vidi se da je velika ljubav u pitanju,i imaš odlično razmišljanje. svaka ti čast.
ti i oggy ste jako dobro napisali-savršeno.
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 18:49   #76 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,535
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

negdje ranije si napisala da bi tvoj odgovor na to pitanje bio: trebam te jer te volim...e pa da sam ja tvoj decko i da me to pitas odgovorio bi ti istom mjerom... ono helouuu? zar stvarno mislis da bi ti elokventno podastrjeo tocne razloge tog mog "trebanja" da sam imalo svjestan kakav bi tvoj odgovor bio....e njemoze...

nije mi cura hrana ili voda pa da mi nuzno treba - istina je da mi ne treba, nikad nije nit nikad nece pa makar i bio u vezi s njom, ali je lijepo imati pored sebe nekog tko te razumije, postuje, voli, you name it kaj sve jos ne...veze se i baziraju na davanju a ne "trebanju"..da me to opce pita ja bi sebe zapital "zasto sam ja jos s tobom"
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 19:45   #77 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
mafijas
Citat:
Pravi autor: ris mb Pogledaj Poruke
Već sam prije napisao kako bi to bilo kod mene,iako sad kad sam proćitao još malo drugih postova i razmišljanja doša san do zakljućka da bi se nakon takvog pitanja malo više razmislia zašto je ono uopće usljedilo,a ne što bi odgovoria jer mi to nije pitanje za koje smatram da bi ga cura postavila iz znatiželje kako su to neki tumaćili već da ima nekih drugih malo većih razloga zašto je to pitanje usljedilo
ja cu ti rec zasto jer je ona ode 3 sata i ufurala se u ovo ode... a on je nju u meduvremeno nazvao i nju sad zivcira jer je je omeo. nije to neka frka. ali kad se dogodi par puta naslucujes da si ti s tom zenskom nista nego jedan obican pijun. a vjerujem da on to je. samo sto se ova ne da... mora da je opako imucna... trebalo je ulovit i srezat dokle je bila mala sad je kasno. ona je sad jahac

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
mafijaš- pa ajde ak si tak pametan definar mi ljubav....
ljubav se ne može opisati može se osjetiti a ono što osječamo ne možemo tako dobro opisati kako možemo dobro osječati.
ris- ja sam to dečku iz znatiželje postavila i time bolje upoznala njegov način razmišljanja.
nisam vise pametan opao mi imunitet a i skoro je 9 sati a i sludila bi lutku na baterije a kamoli covjeka. upoznao ja osjecanke, ali nisi ti moje hehe. ipak sam malo dulje jahao

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
potpuno te razumijem važna su djela,normalno i riječi ali one veze u kojima je samo slatkoriječivost ne traju dugo... ali veze u kojima ima više djela nego riječi opstaju.
normalno lijepo je čuti da te neko voli ali važnije je to osobi pokazati nego reći.
pa nije on napravio gresku nego ti. mi jos uvjek pricamo o tebi? ili

ja malo ne pratim ovaj topik.. ali niste bas sinkronizirani...

Citat:
Pravi autor: mmrki Pogledaj Poruke
Oggy, s ovim si sve reko, svaka čast
eh koliko puta nekima treba ponovit...

ne spamaj, imaš edit i multiquote!

Zadnji Uredio daidza : 18-04-08 u 20:04.
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 20:03   #78 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,420
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Daj koristi multiquote i edit, na šta ovo liči..ne možeš imat 4 posta za redom
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 23:39   #79 (permalink)
Somewhere I Belong

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
negdje ranije si napisala da bi tvoj odgovor na to pitanje bio: trebam te jer te volim...e pa da sam ja tvoj decko i da me to pitas odgovorio bi ti istom mjerom... ono helouuu? zar stvarno mislis da bi ti elokventno podastrjeo tocne razloge tog mog "trebanja" da sam imalo svjestan kakav bi tvoj odgovor bio....e njemoze...

nije mi cura hrana ili voda pa da mi nuzno treba - istina je da mi ne treba, nikad nije nit nikad nece pa makar i bio u vezi s njom, ali je lijepo imati pored sebe nekog tko te razumije, postuje, voli, you name it kaj sve jos ne...veze se i baziraju na davanju a ne "trebanju"..da me to opce pita ja bi sebe zapital "zasto sam ja jos s tobom"
ne slažem se baš s tobom u vezi s time što si u ovome postu napisao...veza se temelji na ljubavi itd...već sam rekla svoje mišljenje i s oggyem i wolfom se potpuno slažem-savršeno su napisali i malo je takvih.

-mafijaš-zamolila sam te da zaobiđeš temu s takvim ispadima,suvišni su a da ti budem iskrena i gade mi se....
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 15:21   #80 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 33
Poruka: 62
SamSam se izdvaja iz mase

Vjerojatno bih odgovorio da je ne trebam jer to, na kraju krajeva, je istina. Živio sam bez nje pa bih valjda bio u stanju i dalje. No rekao bih da sam s njom jer je volim, jer me njena prisutnost u mom životu ispunjava kao što se nadam da moja u njenom čini to isto za nju. Rekao bih da naš odnos u meni stvara osjećaj i želju da postanem bolja osoba...za sebe, za nju, za nas. Ljudi ne trebaju druge ljude. S nekime smo jer to želimo i nadamo se da ta osoba djeli s nama istu emociju. Kroz to onda rastemo, sazrijevamo i možda imamo sreću da se to negdje dešava i s našom ljubavlju...ili ne. U svakom slučaju mislim da je odgovor na pitanje-' zašto me trebaš?' podjednako neobjašnjiv kao na pitanje-'zašto me voliš?' Svi mi imamo svoje jedinstvene, neponovljive razloge dostupne samo nama..osjećaje dostupne samo nama. Staviti to u prave riječi...? Ponekada se čini jednako tako čudesno i neobjašnjivo.
SamSam je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114