| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Da mene moja curka pita zasto ja nju trebam bi se malo zapitao o veličini njenog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
![]() dala bi ti rep + ali nažalost ne mogu.tek sam sad vidila tvoj taj post-predobro si to rekao svaka ti čast ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,763
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
Npr. kad mene moja najdraža počeše na pravom mjestu po leđima- baš me briga hoće li pasti atomska bomba ili će cijeli svijet pomrijeti od gladi... Samo znam da ne trebam nikoga- osim nje. (Usput, DeeDee ljubavi- sretno s učenjem i Vt, tV )
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
![]()
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) | |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Citat:
kako savršeni post.... drago mi je čuti tako nešto. vidi se da je velika ljubav u pitanju,i imaš odlično razmišljanje. svaka ti čast.ti i oggy ste jako dobro napisali-savršeno.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? negdje ranije si napisala da bi tvoj odgovor na to pitanje bio: trebam te jer te volim...e pa da sam ja tvoj decko i da me to pitas odgovorio bi ti istom mjerom... ono helouuu? zar stvarno mislis da bi ti elokventno podastrjeo tocne razloge tog mog "trebanja" da sam imalo svjestan kakav bi tvoj odgovor bio....e njemoze... nije mi cura hrana ili voda pa da mi nuzno treba - istina je da mi ne treba, nikad nije nit nikad nece pa makar i bio u vezi s njom, ali je lijepo imati pored sebe nekog tko te razumije, postuje, voli, you name it kaj sve jos ne...veze se i baziraju na davanju a ne "trebanju"..da me to opce pita ja bi sebe zapital "zasto sam ja jos s tobom"
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #77 (permalink) | |||
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Citat:
Citat:
Citat:
ja malo ne pratim ovaj topik.. ali niste bas sinkronizirani... eh koliko puta nekima treba ponovit... ne spamaj, imaš edit i multiquote! Zadnji Uredio daidza : 18-04-08 u 20:04. | |||
| | |
| | #79 (permalink) | |
-mafijaš-zamolila sam te da zaobiđeš temu s takvim ispadima,suvišni su a da ti budem iskrena i gade mi se.... ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #80 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08 Godina: 33
Poruka: 62
![]() | Re: da imate curu i da vas ona pita "zašto me trebaš" šta bi odgovorili? Vjerojatno bih odgovorio da je ne trebam jer to, na kraju krajeva, je istina. Živio sam bez nje pa bih valjda bio u stanju i dalje. No rekao bih da sam s njom jer je volim, jer me njena prisutnost u mom životu ispunjava kao što se nadam da moja u njenom čini to isto za nju. Rekao bih da naš odnos u meni stvara osjećaj i želju da postanem bolja osoba...za sebe, za nju, za nas. Ljudi ne trebaju druge ljude. S nekime smo jer to želimo i nadamo se da ta osoba djeli s nama istu emociju. Kroz to onda rastemo, sazrijevamo i možda imamo sreću da se to negdje dešava i s našom ljubavlju...ili ne. U svakom slučaju mislim da je odgovor na pitanje-' zašto me trebaš?' podjednako neobjašnjiv kao na pitanje-'zašto me voliš?' Svi mi imamo svoje jedinstvene, neponovljive razloge dostupne samo nama..osjećaje dostupne samo nama. Staviti to u prave riječi...? Ponekada se čini jednako tako čudesno i neobjašnjivo. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:29.

)