| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi DA LI BI DOPUSTILI DA VAS ŽENA UZDRŽAVA? u Društvo forumu; dečki, zanima me, kako bi se nosili sa situacijom da vaša žena zarađuje puno više od vas, da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-07-08 Lokacija: blizu Godina: 29
Poruka: 17
![]() | DA LI BI DOPUSTILI DA VAS ŽENA UZDRŽAVA? dečki, zanima me, kako bi se nosili sa situacijom da vaša žena zarađuje puno više od vas, da svojom plaćom uzdržava obitelj, da traži od vas da budete doma s djecom dok ona ganja karijeru!? da li bi se mogli nositi s takvom situacijom? da li bi uopće pristali ostat doma i nju pustili da vas uzdržava? bili se osjećali "manjim muškarcem" pred svojim prijateljima, okolinom...? ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 478
![]() | Re: DA LI BI DOPUSTILI DA VAS ŽENA UZDRŽAVA? Citat:
![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Nježni predator | Re: DA LI BI DOPUSTILI DA VAS ŽENA UZDRŽAVA? Našao sam se u takovoj situaciji prije 5 - 6 godina. Moram priznati da nije bilo baš najugodnije.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DA LI BI DOPUSTILI DA VAS ŽENA UZDRŽAVA? Citat:
![]() ![]() Nebi imao ništa protiv da me uzdržava. ![]()
__________________ A life? Cool? Where do I download one of those? | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DA LI BI DOPUSTILI DA VAS ŽENA UZDRŽAVA? teško izvedivo. u stvarnom životu bi se vjerojatno drugačije odvijala situacija: djecu bi čuvala baka il vrtić, kuću bi spremao kad tko stigne, a muž bi radio posao koji može. situacije gdje netko nekog traži da radi nešto protiv svoje volje i želje obično završe neuspjehom. a btw samo nesiguran i primitivan muškarac ima problema s tim što žena ima veću plaću.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-07-08
Poruka: 25
![]() | Re: DA LI BI DOPUSTILI DA VAS ŽENA UZDRŽAVA? Slažem se, to su muškarci koji imaju problema s egom a takvih nažalost ima i bit će. Meni osobno ne bi predstavljalo nikakav problem da mi žena više zarađuje od mene, ako je imala sreću naći takav posao i ako je sretna zbog toga, zašto ne bi bio i ja? |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: DA LI BI DOPUSTILI DA VAS ŽENA UZDRŽAVA? Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DA LI BI DOPUSTILI DA VAS ŽENA UZDRŽAVA? ne bih sad ulazila u to, svakako treba znati stati u svemu pa i u provokacijama. nema ništa gore nego kad slabost druge strane koristiš za glavno oružje u svađama. tu si već na tragu raspada veze. s druge strane, možda te htjela potaknut na to da nađeš posao?
__________________ You only live twice |
| | |
![]() |
| Tagovi: uzdrzavanje, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:53.