| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Da li vam je lijepa ova žena? u Društvo forumu; Al dam ruku u vatru da bi ga Mateo tako karnuo da bi liku kifla i jaja otpala sama od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li vam je lijepa ova žena? Al dam ruku u vatru da bi ga Mateo tako karnuo da bi liku kifla i jaja otpala sama od sebe jer bi bila preushićena seksualnom ljepotom kojom bi on njega nju karnuo. A zasto bi ju karnuo? Jer Mateo ne bira, glavno da je jebozovno ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li vam je lijepa ova žena? to je muško brijem
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,911
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li vam je lijepa ova žena? dobro briješ ![]() Tajlanđanka izabrana za najljepąeg transseksualca na svijetu - Zanimljivosti - XMag - Index.hr
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li vam je lijepa ova žena? Znam gledala sam to... Ima zgodnih "cura" na tom izboru. ![]() Jedan/a od njih je udat/a za nekog Amerikanca, ali on nezna da mu je zena bila musko. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li vam je lijepa ova žena? Citat: ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Da li vam je lijepa ova žena? jebeš ga, uf, loš izraz, ne jebem ga želim reć samo da stvarno izgledaju ko žene kolko god da su muškog podrijetla....al da naprave te operacije i da imaju sva ženska obilježja malo ko bi skužio da su nekad bile muško zar ne?
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li vam je lijepa ova žena? ja više volim plavuše!!!!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: lijepa, ova, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.

Al dam ruku u vatru da bi ga Mateo tako karnuo da bi liku kifla i jaja otpala sama od sebe jer bi bila preushićena seksualnom ljepotom kojom bi on njega nju karnuo. A zasto bi ju karnuo? Jer Mateo ne bira, glavno da je jebozovno