Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Da li vam je lijepa ova žena? u Društvo forumu; Al dam ruku u vatru da bi ga Mateo tako karnuo da bi liku kifla i jaja otpala sama od ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-11-07, 11:25   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,046
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Da li vam je lijepa ova žena?

Al dam ruku u vatru da bi ga Mateo tako karnuo da bi liku kifla i jaja otpala sama od sebe jer bi bila preushićena seksualnom ljepotom kojom bi on njega nju karnuo. A zasto bi ju karnuo? Jer Mateo ne bira, glavno da je jebozovno
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 12:38   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,659
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

to je muško brijem
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 12:42   #13 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,911
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

dobro briješ

Tajlanđanka izabrana za najljepąeg transseksualca na svijetu - Zanimljivosti - XMag - Index.hr

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 12:44   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,546
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

omg!!!

al šta je da je.....vrlo vjerna kopija žene (za muškarca po prirodi)!!!
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 12:46   #15 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,254
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Znam gledala sam to... Ima zgodnih "cura" na tom izboru.
Jedan/a od njih je udat/a za nekog Amerikanca, ali on nezna da mu je zena bila musko.
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 13:18   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,659
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
to je muško brijem
ali je komad ipak
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 13:21   #17 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,911
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

bljak

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 13:32   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 944
In Flames je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku In Flames

jebeš ga, uf, loš izraz, ne jebem ga želim reć samo da stvarno izgledaju ko žene kolko god da su muškog podrijetla....al da naprave te operacije i da imaju sva ženska obilježja malo ko bi skužio da su nekad bile muško zar ne?
In Flames je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 16:51   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

ja više volim plavuše!!!!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 16:59   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 867
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

hahahahahaha ja htjela napisati da mi je baš slatkica...
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lijepa, ova, zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114