| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Dali vaša žena često odbija sex? u Društvo forumu; ja imam svakodnevnu potrebu za seksom, a moja mi zena kaze da posjetim psihijatra, kao nisam normalan. Njoj je dovoljno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-06-08
Poruka: 2
![]() | ja imam svakodnevnu potrebu za seksom, a moja mi zena kaze da posjetim psihijatra, kao nisam normalan. Njoj je dovoljno 2x na tjedan, i to nekad onak- da me zadovolji. ko je sad tu "lud", ona ili ja?! Kakva su vasa iskustva s vašim ženama??? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye | Re: Dali vaša žena često odbija sex? ima ljubavnika, pisi kuci propalo ![]() a sad ozbiljno ![]() valjda ima zena koje nisu bas prezeljne...
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,132
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali vaša žena često odbija sex? nema ljubavnika, nego imate vrlo različite želje.. ovo s psihijatrom je bezveze, jednom dnevno je skroz normalna želja. Situacija je to žešće zajebana, ili nadjite neko riješenje di ćete obadvoje bit zadovoljniji neg sad, ili doviđenja
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #5 (permalink) |
| The Eye | Re: Dali vaša žena često odbija sex? amo citirat damfiska... "Žena je utjelovljenje zla, ove lažu, pohlepne su i iskorištavaju. Žene i ljudi nemaju iste interese." ma ima i zeljnih zena, a sto da ti kazem, pokusaj uniti nesto novo u seksualni zivot improviziraj, pa mozda bude bolje...
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
![]() |
| Tagovi: frigidna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:25.

pametni znaju