| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka u Društvo forumu; meni ne bi, bilo bi mi drago... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka ma da...a da je to neka cura koju volite..ne bi vam bilo svejedno...jedan dečko mi je ispričao kako mu je bivša cura rekla kako se ljubila s drugom curom..i ja sam ga pitala kako se osjećao..rekao mi je da mu se zgadila jer ju je volio...tako je bar meni rekao ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka vecinu muzjaka napaljuje prizor dvije ili vise treba dok izmjenjuju fluide ![]() ali Wamp mudro zbori, zato i ja kazem, ne bih bio ravnodusan ukoliko se radi o pravom bisexualizmu, drugo je zahebancija...
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Pa i ne bih baš. Da mi je momentalna utičnica za kurac biseksualna, to je poželjno. Ali ozbiljna cura - to ne. Nikako.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 213
![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka slažem se otprilike s damfiskom ak je seks-frendica, onda dapače, a ak je nekaj ozbiljno onda ni slučajno
__________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Veteran | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Meni bi smetalo. Kao što je i većina već rekla i mene napaljuje dok gledam dvije nepoznate cure zajedno (kao i većinu muških) al da mi je cura s kojoj sam u ozbiljnoj vezi biseksualka to nebi volio. Čak niti ne fantaziram o seksu u troje s curom s kojom sam u ozbiljnoj vezi.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseksualka, cura, decki, jel, smetalo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:20.