Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka u Društvo forumu; meni ne bi, bilo bi mi drago...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-05-06, 22:38   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,635
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka

meni ne bi, bilo bi mi drago
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 22:42   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,260
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka

even better

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 22:46   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,064
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

ma da...a da je to neka cura koju volite..ne bi vam bilo svejedno...jedan dečko mi je ispričao kako mu je bivša cura rekla kako se ljubila s drugom curom..i ja sam ga pitala kako se osjećao..rekao mi je da mu se zgadila jer ju je volio...tako je bar meni rekao
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 22:51   #4 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,635
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ha čuj 100 ljudi 100 ćudi, 100 žena dvjesto sisa
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 22:53   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-09-05
Godina: 23
Poruka: 357
Piratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono nešto

vecinu muzjaka napaljuje prizor dvije ili vise treba dok izmjenjuju fluide
ali Wamp mudro zbori, zato i ja kazem, ne bih bio ravnodusan ukoliko se radi o pravom bisexualizmu, drugo je zahebancija...
Piratron je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 22:59   #6 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,928
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Mislim da to baš nebi bilo zabavno na duže vrijeme.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 23:30   #7 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,850
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa i ne bih baš. Da mi je momentalna utičnica za kurac biseksualna, to je poželjno. Ali ozbiljna cura - to ne. Nikako.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 23:49   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 213
deda402 se izdvaja iz mase

slažem se otprilike s damfiskom
ak je seks-frendica, onda dapače, a ak je nekaj ozbiljno onda ni slučajno
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 19:35   #9 (permalink)
Banned

Avatar od korisnika Blitzkrieg23

Datum registracije: 31-05-06
Poruka: 46
Blitzkrieg23 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Blitzkrieg23

mene bi to napalilo ali bi me i pogodilo
Blitzkrieg23 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 19:47   #10 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,900
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Meni bi smetalo.

Kao što je i većina već rekla i mene napaljuje dok gledam dvije nepoznate cure zajedno (kao i većinu muških) al da mi je cura s kojoj sam u ozbiljnoj vezi biseksualka to nebi volio.

Čak niti ne fantaziram o seksu u troje s curom s kojom sam u ozbiljnoj vezi.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biseksualka, cura, decki, jel, smetalo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
smiješni grafiti HornedRapid Vicevi i Smiješni Tekstovi 19 23-06-08 18:27
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 07:51
Quote bez granica CH1 Igre bez granica 111 05-06-05 23:03

Trenutno vrijeme na forumu: 07:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108