| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka u Društvo forumu; Zanimljivo, još nisam pročitao poruku (muškarčine) da mu to nije ok. A ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Zanimljivo, još nisam pročitao poruku (muškarčine) da mu to nije ok. A ima tu i ljudi koji bi zatukli pedere... Ne znam, meni je to apriori fuj, mislim nek u svoja 4 zida rade što hoće, al da mi je to lijepo gledat, isto ko i 2 muška, Jedini prihvatljivi biseksualizam je kad su uključene 2 osobe, muška i ženska. Kraj!
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Frajer | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Evo ja se neslažem da moja cura biseksualka, .ebem mu miša, to je za mene boles, nije loše kad se gladaju kako se dvije mačke maze, ali ako te privlači isti spol to treba zazidati u četiri zida, za mene je to veliki JAD! ![]() Zar svjet skavim danom sve više ide u .urac! ![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-06 Lokacija: Sexylend Godina: 33
Poruka: 23
![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Meni bi smetalo.Ako je to neka cura onako usput onda bi možda bilo povželjno,ali ako je to netko s kime planiram provesti život nema šanse.
__________________ ŽIVJELI DO SMRTI |
| | |
| | #36 (permalink) |
| charolastra | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Tako je smsfreak, slažem se sa tobom.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka To je već filozofsko pitanje ! Sve ovisi koliko voliš curu, ako ju voliš pravo, naravno da će ti smetat. Ukoliko je neka usputna ona će to biti samo prednost ![]() Evo cure, na taj način možete testirat da li vas dečko cijeni.
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Ako je biseksualka ne znaci da ce vas varat, mozda je imala neki izlet s zenom/zenama davno prije vase veze, ne znam zasto se to odmah povezuje s varanjem i j***** u troje...? Ako je zena tip koji vara , prevarit ce vas bila ona biseksualka ili ne. A moja iskustva u tom podrucju je jedan poljubac s najboljom prijateljicom, za koji zna i moj i njezin momak pa nisu nista komentirali, samo im je bilo zaj sta nisu vidili ali je to bilo one time onako na brzinu i vjerovatno nikad vise... A cijeni li me momak manje radi toga? cisto sumnjam, zapravo smo i zaboravili na to , evo me ova tema sjetila... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseksualka, cura, decki, jel, smetalo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:07.