| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka u Društvo forumu; Ne bi uopće...ako ona ima razvijeniju seksualnost,zašto bi to mene smetalo...a uostalom curu nikad ne bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Citat:
1. Kad se cura ustovremeno tuca s momokom i curom i u duploj je vezi ili 2. Kad ima momka , a povremeno je s nekom curom ili 3. Kad ima momka , a ponekad masta o drugoj curi ili 4. Kad je nifomanka pa j**** sve sta stigne ili 5. Kad se jednom poljubi s drugom curom? Eto nitko nije definirao biseksualnost, pa bih ja volila znat spadam li u tu kategoriju iako me zene seksualno ne privlace, a i opcenito neznam sta je to tocno , nesto od ovog gori navedenog, sve gori navedeno ili nesto 6-o.? ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| charolastra | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Biseksualnost - je fizička, seksualna, emocionalna i duhovna privlačnost prema osobama različitog i istog spola. Biseksualnost - Wikipedija Evo tu je pobliže objašnjeno.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 02-01-07 u 23:18. |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Hvala daizda, to u teoriji tj. po definiciji mi je sad jasno , samo mi nije jasno kako to u praksi funkcionira?To me sve podsjeca na jednu pricu, da u dugopolju zivi tip s 2 zene i oni se kao svi puno vole i spavaju u istom krevetu.Mislim da je s jednom cak u braku.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| charolastra | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Da ali ako mislimo na istu priču onda te žene ne spavaju sa njim istovremeno, to jest spavaju ali seks imaju odvojeno. Dakle iako imaju istog muža one nisu biseksualne. A majstoru svaka čast ![]() A uglavnom u praksi ti je ovako: ako te privlače i cure i dečki i spavala bi sa njima onda si biseksualna. Ako te privlače samo dečki onda nisi, bez obzira na onaj poljubac ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 02-01-07 u 23:55. |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Da stvarno mu svaka cast , neki ne mogu izac na kraj s jednom a kamoli s dvi, ako dosad vec nema harem. Salu na stranu, to mi je bolesno. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 283
![]() ![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Ma nema cure koja nije zabrijala s nekom,a da li bi mi smetalo? Bi da je to nešto ozbiljnije i da mi je stalo do nje,a ne bi ako je više zajebancija i to...tak...
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseksualka, cura, decki, jel, smetalo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:24.

, samo mi nije jasno kako to u praksi funkcionira?