| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka u Društvo forumu; ma dobro,malo sam generalizirao,ali mnogo cura priča kako im je bolje kad briju s curama nego ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 283
![]() ![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka ma dobro,malo sam generalizirao,ali mnogo cura priča kako im je bolje kad briju s curama nego dečkima,a i nije im neki bed to raditi ni pričat o tome ...
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Citat:
![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Ako volim curu naravno da bi mi smetalo, ako je neka prolazna onda što se mene tiče nek ju crnac guzi ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka ne znam.ja sam biseksualka-što znači da mi se sviđaju i ženski i muški....ali iskrena sam u vezama-tako da likovi na startu znaju i ne smeta im...i kad san s likon u vezi ako na nekom party budem s prijama pijana i ako mi se počme ljubit,poljubim se s curom bez problema-mislim brijanje.svi s kojima san bila u vezi,to im nije smetalo..iako mojoj priji momak sere zbog toga i radi masovna sranja.pitam se šta bi bilo kad bi ga prevarila s likom?ubia bi je...mislim to je debilno gledište po mom mišljenju..a i brijanje s curama ne shvaćam ka prevaru.možda objektivno ne izgleda tako,ali moj postupak poljubca s drugom ženskom ne znači da je meni manje stalo do mog partnera.čisto obožavam cure(ne sve-naravno)i volim se ljubit s njima ali nije kao da to radim svaki dan i ipak,one mi nebi bile dovoljne...
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Citat:
POTPISUJEM OVO ![]() ....djevojko, častim pićem ...pusa![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Ma meni je to sve čisto preseravanje... il si lezba il nisi, jel se vi žvalite s curama zato jer vas ona privlači, i uživate u tome ili samo eto tako iz zajebancije? ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseksualka, cura, decki, jel, smetalo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:48.

...

....djevojko, častim pićem