| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs a kajt ti je to pobodgu mislio sam rechi da ne...ali to sam pisao jucer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-11-07 Lokacija: Negdje između gornje Vukojebine i Pripizdine donje
Poruka: 103
![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka mislio sam rechi da ne...ali to sam pisao jucer u 2 i nesto pa nije ni cudo da sam krivo napisao(jos sam k tome i bio malo pod šusom )...
__________________ jebo vladu... |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Veteran | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Biseksualka znači da voli i u jednu i u drugu rupu primat
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #86 (permalink) |
| charolastra | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka Zapravo znači da voli oba spola
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #87 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka cek se tu raspravlja STO je biseksualka ili da li bi vam smetalo ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-11-07 Lokacija: Negdje između gornje Vukojebine i Pripizdine donje
![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka ma znam sta znaci biseksualka...ali rekao sam da mi ne bi smetalo jer su onda vece sanse za sex utroje(ako mi cura uz mene ima i curu...)....ma bzvz....lol...idemo radije na pivu nego da tu raspravljamo...![]() ![]()
| | |
| | #89 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka a sta ako cura zeli jos jednu curu i jos jednog decka?
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #90 (permalink) |
![]() | Re: Dečki jel bi vam smetalo da vam je cura biseksualka ![]() e sad me vec pocinje bolit glava i pomalo postajem zbunjen...![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: biseksualka, cura, decki, jel, smetalo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 08:51 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 06-06-05 00:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:05.

)...
jebo vladu...

nego da tu raspravljamo...