| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? u Društvo forumu; Ajde da cujemo. Sto se tice mene, mene bi to full psihicki pogodilo. I neznam kak bi ta veza isla ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) | |
| banned | Re: Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? Citat:
![]()
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? Tebe bi pogodilo? Isss bogati, i onda nama ženama kažu da smo pičke.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,428
![]() ![]() ![]() | Re: Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? evo ja ću odgovorit,što bi bilo kad bi bilo... ubio bi sigurno,bez problema,hladnokrvno,jer takav čovjek nije zaslužio život...
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950 |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? Ja ne bi. Zavrsim u cuzi i ne mogu više biti na pomoci curi. Ja bi njega jebo i jebo i jebo i jebo bejzbol palicom sa par dekorativnih cavlica u pak. Bez ikakvih pomagala. Hard core ulet nutra sa zaletom od pola metra. Bez pripreme. Ak fulam i otkinem jaja - e jebi ga, nisi imao srece.. ili jesi? ![]() Uglavnom: ono kaj je crkva radila u srednjem vijeku bi bile sitne pakosti djece u osnovnoj skoli prema meni. I dobrano bi se potrudio da ne najebem na kraju na zbog toga. Nego da se nikad ne skuzi tko mu je priredio tjedan dana pakla na zemlji
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
« Pivo i Sise
|
Muska depilacija? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

T1950