| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? u Društvo forumu; polomio mu noge... zapravo pita bi filu...da to napravi (a da nisko ne skuzi)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? Al tu on ne osjeca nikakvu gadost sam sebi. Ono, polomio noge boze moj. Al da ge ides izjebat na mrtvo ime bejzbol palicom ili nadjes dva junkiea da ga oplođavaju metar dana. Ono, ponizit ga do ibera onako kako je on ponizio nju. e tu si vec počeo malčice grebuckat noktom po adekvatnoj kazni za njegovo nedjelo
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? Čemu ovaj topik??
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 156
![]() | Re: Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? ma jednostavno metak u čelo i bok. zatvor?? ja iz zatvora nekad- on iz groba nikad, jednostavna računica, ja pobjednik. iako ne kužim čemu uopće ovakva tema al eto... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 241
![]() | Re: Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? da vma siluju?....el ne da ju silujem?.........ajde dobro ![]() pa da neko siluje moju curu bi mu ljepo odgovorio da ode od mene ako ne bi za 10 ,minuta bi ga prebio,ma šala ![]() ne znam stvarno ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-01-08 Godina: 16
Poruka: 53
![]() | Re: Dečki,kako bi ste reagirali da vam siluju curu? da mi netko siluje curu ha? pa prvo što bi napravio je okupio ekipu uhvatio ga, uzo leptir nož rasporio mu stomak, bacao cigle na crijeva, i ostavio ga da se pati i da umre ko pas |
| | |
![]() |
« na koji način pokazujete da ste se ohladili od svoje cure (ako jeste)
|
10 naj izuma za spas muške vrste »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:30.